Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ti megengednétek 13 éves...

Ti megengednétek 13 éves lányotoknak, hogy a fülébe piercinget tetessen?

Figyelt kérdés
2013. jan. 31. 11:23
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
meg. nekem is van a porcba, meg is szenvedtem vele... majd ha megunja kiveszi az meg beforr. nem olyan mint egy tetkó, h ne lehessen leszedni.
2013. jan. 31. 15:11
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is meg lett engedve. :) És semmi bajom, nem vagyok buta, nem vagyok rossz társaságban, szűz vagyok, átlagos tini vagyok... :)

16L

2013. jan. 31. 16:48
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Nekem igaz 14 évesen, de megengedték, nem tudom, szerintem ez olyan apróság, még csak el sem gondolkodtak rajta. Csak szóltam, hogy akarok még 3 lyukat a fülembe, ők meg mondták, hogy oké. Anyukámnak még tetszett is, nagyon. :)

Aztán 3 hónappal később csináltattam még egyet, azt már a porcba, ezzel sem volt semmi problémájuk. (szóval így most összvissz 6 lyuk van a fülemben :)

16 vagyok és azóta is imádom, hogy egy kő csillog a jobb fülem porcos részén. :)

Ja, és nem csináltattam semmilyen más piercinget, bár szerintem pár pluszlyukat a fülben nagyon vicces piercingnek hívni, nekem ez nem számít annak.

csak így utólag megjegyzem, hogy mindenki kesereg, hogy a porcban a fülbevaló mennyire fáj, stb... (nyilván az ilyen még bele se tud gondolni, hogy egy nyelvpiercing pl mennyire fájhat - barátnőmnek van) viszont nekem az alsó 3 sokkal elviselhetetlenebb volt.

Igaz, a porcban kb 2 napig éreztem valami bizsergést, vagy ilyesmit, de fájdalomnak semmiképp nem nevezném. Az lyukasztás pillanatától csak ilyen bizsergés volt nekem, semmi erősebb fájdalom. Pedig nagyon paráztam előre, hogy ha már nekem az a másik 3 úgy fájt, akkor ezt hogy viselem majd el.:D

A lentiek viszont az első 3-4 órában nagyon durván égettek. (mondjuk utána nem volt semmi, de én inkább elviselek 2 napig valami furcsa érzést, mint 4 órán át azt, hogy folyamatosan ég a fülem) (ja amúgy egy napon csináltattam 2-t, egyet az egyik oldalon, egyet a másikon, aztán 3 nap múlva a harmadikat)

Ha megengeded a lányodnak, akkor csak annyit mondanék, hogy 3 hónapig semmiképp se cserélje ki azt a gyógyfülbevalót amivel lőtték/(fúrták) neki, és nekem azt mondták, hogy ha 2 hónap után is fáj (nem tud aludni azon az oldalán), begennyesedik, vérzik, akkor ki kell venni, és hagyni, hogy benőjön.

Én szerencsére ezek közül semmit sem tapasztaltam. Aludni is bírtam rajta kb 1 hét után (van olyan ismerősöm, aki 6 hónap után sem bírt..)

16L

2013. jan. 31. 21:18
 14/17 anonim ***** válasza:
0%
Mondanám neki, ha 16 éves korában még mindig akarja, akkor igen, de addig nem.
2013. febr. 1. 00:33
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudjatok emberek,de ha belegondoltok,akkor a sima fülbevaló is piercing.Nem értem,hogy miért lenne baj,ha még egyet kapna.
2013. febr. 8. 16:40
 16/17 anonim ***** válasza:
84%
tudom,hogy most lefogtok pontozni,de 14 éves vagyok,van az alap fülbevalóm,a jobb fülemben a porcban,és a köldökömben piercing.Anyukám nagyon szigorú és odafigyel rám,de amikor a köldök piercinget hoztam fel témának,hogy hány évesen engedné akkor meglepődtem mert azt mondta,hogy amikor akarom,így 1 hónap után ki is lett szúrva a köldököm,aztán félév után a fülporcot is felhoztam,azért már kicsit szenvednem kellett,és még akarnék a cimpámba 2-t de azt már nem engedi,és megértem. Örülök hogy ilyen laza anyukám van,és ennyit is megengedett.
2013. febr. 8. 17:57
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Jézusom, ez butaság. Ez nem olyan mint a tetoválás. Nagyon is szépen néz ki, és semmi baja nem lesz tőle. Én megengedném, nekem is van.
2013. márc. 2. 16:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!