Megengednétek a 12 éves lányotoknak a melírt?
Figyelt kérdés
Én vagyok a 12 éves lány. Anyáék megengedték, kíváncsi vagyok, hogy más szülők engednék-e.2013. márc. 25. 15:48
11/31 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!
2013. márc. 25. 19:07
12/31 anonim válasza:
Oszinten szolva elobb engednem hogy befesd a hajadat teljesen, mint a melirt. Szerintem csunya es divatja mult. Foleg ez a barna-szoke valtozat...
13/31 anonim válasza:
Nem, majd 16 évesen tetethet bele melír csíkokat,a festést akkor sem engedném.
14/31 A kérdező kommentje:
Világosbarna lesz, és a barna-szőkét is meg lehet csinálni szépre.
2013. márc. 25. 19:30
16/31 anonim válasza:
nekem 13évesen engedtek meg egy vörös csíkot:) aztán a következő festénél többet... végül 14évesen már az egész hajam festett volt. Azóta volt már minden, most épp piros :D. Szerintem 12évesen 1-2 tincs belefér, de nem kell elkapkodni (mondom ezt én xD)...
17/31 anonim válasza:
ma 19:24el értek egyet.
A melír 4 éve volt divat, most már inkább gáznak számít.
Úgyhogy én már csak azért sem engednem még, hogy ilyen miatt ne nevessenek ki a pár évvel idősebbek.
18/31 anonim válasza:
Én egyetértek 19:24-essel. Anyum már évek óta mondogatja, hogy festhetek a hajamba melírt ha szeretnék, de én valahogy úgy vagyok vele, hogy nagyon nem tetszik. Szerintem az egyszínű haj szebb. :) Szóval én nem engedném a gyerekemnek, de csak mert már nagyon rég kiment a divatból.
19/31 anonim válasza:
Nekem megengedték 12 évesen, de annyira mégsem tetszett szóval hagytam a dolgot. Később 18 évesen kezdtem el újból.
Ezzel a divat dologgal meg nem értek egyet, hiába divat teszem azt a rövid szőke tépett haj (pl), ha nekem nem áll jól akkor nem fogok magamból hülyét csinálni. Inkább röhögjenek ki azért mert nem divatos úgymond a hajam mint azért, ha követem az aktuális divatot, de ez nem áll jól vagy nekem nem tetszik.
Az eredeti hajszínem nem tetszik, az egészet pedig sajnálnám befestetni, szóval kinek mi.
24n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!