Megengednétek a 12 éves lányotoknak a melírt?
Figyelt kérdés
Én vagyok a 12 éves lány. Anyáék megengedték, kíváncsi vagyok, hogy más szülők engednék-e.2013. márc. 25. 15:48
1/31 anonim válasza:
Pár csíkot engednék a lányomnak, ami nem túl feltűnő, de feldobja a haját..
(28 éves lányos anyuka)
2/31 A kérdező kommentje:
Én a barna hajamba világosbarna vagy sötétszőke melírt szeretnék. Elöl egy tincset. Én az ilyen feltűnőbb színeket (lila, kék, rózsaszín) csak később engedném...
2013. márc. 25. 15:53
3/31 anonim válasza:
Nem vagyok szülő, de én nem engedném még. Inkább 14 évesen.
4/31 anonim válasza:
kismama vagyok, 28 éves, én nem engedném, csak később, 14-16 évesen!
5/31 anonim válasza:
nem vagyok szülő,de nem engedném, max nyáron egy színes tincset
6/31 anonim válasza:
1-es vagyok.. úgy tűnik a szüleink hasonlóan gondolkodtak :)
7/31 anonim válasza:
Nekem 14 évesen, a ballagás után engedték meg először (a diszkrét, természetes) melírt. Nekem akkor a világosbarna hajamba került néhány sötétszőke tincs, amit 1-2 havonta újra kellett melíroztatni hogy ne legyen lenőve. 15 éves koromra meguntam és visszafestettem az eredeti színére. Én is úgy kb. 12-13 éves koromtól kezdve akartam melírt, ma visszagondolva örülök, hogy nem engedték meg, pedig akkor nagyon akartam. Szerintem 12 évesen még fiatal vagy ehhez, a melír nem tesz túl jót a hajnak. Én nem engedném meg, de ez persze nem az én döntésem :)
19/l
8/31 anonim válasza:
Attól függ, milyet és hova. Világosbarát sötétbarna hajba megengednék, szőkét feketébe már nem.
9/31 anonim válasza:
Nem engedném, 12 évesen még gyerek és nem látom be egy gyereknek miért kellene festeni a haját. Nyáron szórakozásból persze lehetne egy-két tincs beszínezve (ha kimosható), azzal nincs baj, de szerintem a mai tinilányok (gyerekek) a festett hajukkal, műkörmükkel 10 kg sminkkel nevetségesen festenek.
10/31 anonim válasza:
16 vagyok,pár éve én is akartam, anya meg is engedte, apa nem ,de visszagondolva örülök,hogy nem lett megcsinálva:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!