Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ez tenyleg igaz lenne? A...

Ez tenyleg igaz lenne? A lanyom ennyire eltavolodott tölem?

Figyelt kérdés

Egy par hete szolt a baratnöm, hogy a lanyomat latta a varos egyik diszkojaban. Na most ez lehetetlen, mert nem engedem ilyen helyekre a 16 eves lanyomat!

De atkutattam a szobajat es bizony talaltam tipikus parti ruhakat es teljesen el vagyok hülve! Az en lanyom egy rendes, jol tanulo kislany aki meg nem ezekkel az idiotasagokkal foglalkozik! Viszont teny, hogy ott vannak a ruhak, eldugva a szekrenyebe, agya ala, stb... Es lattam fenykepeket a diszko oldala a kislanyomrol, amint eppen fiukkal csokolozik es reszeg. De ezt meg neki nem lehetne!!!! Meg csak kislany. Sajnos estenket sokat nem vagyok itthon, mivel apolonökent dolgozok es sokat vagyok ejszakai ügyeletbe, ilyenkor egyedül van a lanyom. Ma összevesztem vele, felpofoztam es megtiltottam, hogy elmenjem barhova is! Elvettem a mobiljat es a lakaskulcsat is! Szerintetek jol tettem? Nem akarom, hogy egy elzüllött kis utca lany legyen a lanyom. Orvosira keszül, nem mehet el ilyen iranyba!

2013. jan. 25. 20:51
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem attól fog elzülleni hogyha tiltod neki az ilyen dolgokat, mert "csak azért is megmutatom anyámnak hogy nem szólhat bele az életembe". de persze mértékkel. szóval az említett max. havi egyszeri bulizás tartható szerintem.

én 17 éves srác vagyok, péntekenként 11-ig mindig kapok kimenőt, és ha szülinap vagy nagyobb buli van( átlag havi 1 alkalom, télen kevesebb nyáron több) akkor megbeszélem szüleimmel hogy meddig mehetek el.

Amúgy meg mielőtt kiderült a dolog beszéltetek arról hogy miért nem mehet el bulizi? Kompromisszum fel sem merült?

2013. jan. 26. 23:22
 32/46 anonim ***** válasza:
87%
Basszus, szegény kiscsaj...én sem lennék a helyében. Anyuka, ennyi egybehangzó válasz után el kellene kezdened átgondolni a dolgokat!!
2013. jan. 27. 00:12
 33/46 anonim ***** válasza:
52%

Sztem tuti elgondolkodott már az öngyilkosságon is a lányod...

Kinek az álma az orvosi az övé vagy a tied mert úgy vélem az utóbbi.

Tudod ha a lelkileg megnyomorítod akkor nem lesz képes tanulni...

Épp az ilyen szülők miatt nem akarok gyereket mert félek hogy tönkretenném szegényt.

2013. jan. 27. 20:52
 34/46 anonim ***** válasza:
67%
én a lányod helyében elköltöznék apámhoz.
2013. jan. 27. 21:44
 35/46 A kérdező kommentje:

Az apjahoz nem költözhet. Hivatalosan lathatasa sem lehetne az apjanak a birosagi megitelesek alapjan, az hogy en elengedtem az masik dolog!

Viszont le nem pontoztam senkit.

Lehet, hogy szigoru szülö vagyok, de nem hagyom elkallodni a gyerekemet! Az, hogy fiatal az nem azt jelenti, hogy esz nelkül kell elni. Ha normalisan viszonyulna hozzam akkor mar regen mehetne ahova akar, de amig hazudozik nem mehet! El volt engedve a nyaron mindenhova, nem szoltam erte, de hazudott, hogy hova megy, azota el van tiltva es most meg ez.

Az orvosi meg az ö alma, ha tehetnem nem engednem az orvosi közelebe sem, de ez meg mindig ertelemesebb jövökep, mint, hogy szajhanak menjen valahova...

2013. jan. 27. 22:18
 36/46 anonim ***** válasza:
100%
jó ez igaz,de azért a felpofozás azért túlzás volt.
2013. jan. 27. 23:33
 37/46 anonim ***** válasza:
100%
Ezért kéne vele értelmesen beszélgetni a fiúkról és arról, hogy kikkel barátkozzon. Az őszinte beszélgetés sokkal többet segít, mint a durvaság. A megegyezés tehát úgy jöhetne létre, hogy Te egy kicsit többet engedsz meg neki, ő pedig mindig a hazajön a megbeszélt időre, és rendesen beszámol arról, hogy hol volt.
2013. jan. 28. 01:01
 38/46 anonim ***** válasza:
24%

13 éves koromtól bárhova mehetek, bármikor.

Mégsem járok bulizni hetente, nem iszom magam betonrészegre, nem k*rválkodok.

Tudod, miért? Mert van eszem.

Nos, a lányodnak nincs. Így meg ne menjen orvosira.

Különben ha ilyen anyám lenne, inkább elszöknék... Undorító vagy.

2013. jan. 28. 21:25
 39/46 anonim ***** válasza:
43%
utolsó,te is undorító vagy,a szüleid meg nagy nullák,elengedik a taknyos gyereküket bulizni,hát gratulálok...
2013. jan. 29. 08:09
 40/46 anonim ***** válasza:
59%

Drága utolsó, talán mert tudják, hogy nem vagyok annyira h*lye, hogy bulizni járkáljak! Sőt, azt is tudják, hogyha tiltanák akkor meg mennék!

Intelligensek a szüleim, nem h*lyék!

Különben életemben 2x voltam bulizni, az egyik egy koncert volt a 16. szülinapomon, a másik meg egy sz@r diszkó a 18. szülinapomon.

2013. jan. 29. 10:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!