Most tényleg barátkozni akar velem, vagy csak úgy jó vagyok neki?
Figyelt kérdés
Az egyik lány osztálytársammal kezdek egyre jóban lenni, el is hívott egy közös programra engem. Tavaly nem voltam még vele ennyire jóban, nem is ismertem annyira mert általában a legjobb barátnőivel volt. Mostanában elhagyagolják ezt a lányt, kiközösítik, még a múltkor amikor nem volt suliban a lány ki is beszélték szegényt. Szoktak még beszélgetni, de már ő is inkább kerüli őket, mert szerintem érzi hogy nem kedvelik. Már a suli elején elkezdett velem barátkozni, de még nem vagyunk annyira nagyon jóban. Szerintetek mostanában csak azért lenne inkább velem, mert csak kiközösítik őt és én jó vagyok aztán békülés után visszamenne hozzájuk, vagy tényleg új barátot keres helyettük?2012. dec. 20. 21:03
1/3 anonim válasza:
Ne azon gondolkozz, hogy mi lenne "ha". Csak menj bele egyszerűen. Hátha tök jó barátok lesztek. És ha nem, akkor is legalább pár új élménnyel gazdagodtál. Hiszen mit veszíthetsz? :)
2/3 anonim válasza:
Lehet, hogy így van, de kitudja. Ha nagyon jó barátnők lesztek, lehet hogy békülés után is marad veled, és a többiekkel csak úgy jóban lesz.
3/3 A kérdező kommentje:
Nektek legyen igazatok! Köszi a választ!:)
2012. dec. 24. 14:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!