Mit tegyek? Annyira unalmas vagyok, hogy szinte senki észre se vesz, senki se akar még barátkozni se velem.
mindenki valahol valamilyen szinten érdekes egy másik fél számára. esetleg rossz társaság okozhatja ezt. meg kell magadban találnod az értéket, és a hozzád hasonló nézetű emberkéket.
amúgy ha van kedved, beszélhetünk :)
Van valami hobbid?
Robbanj be azzal. Engem sem szerettek, aztán X dologban átlagon felli lettem, egyből lettek barátaim.
Menj olyan helyre, ahol nem lehet kihagyni!
Pl. hívj el valakit kártyázni!
Akkor Te vagy a kártyapartner!:)
én is szívesen beszélgetnék:)
18/L
Ez nem túl jó élet szemlélet, inkább gy nézd,hogy még nem találtál olyan személyt akivel mélyebb kapcsolatot tudtál volna kialakítani.:)
Mit szeretsz csinálni? Van kedvenc sorozatod/filmed/könyved? Menj fel egy rajongói oldalra és ismerkedj, ez jó szórakozás a hétvégékre,ezenkívül szerintem ettől kicsit nyitottabb lennél és ezután simán menne az élő ismerkedés is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!