Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit tegyek? Annyira unalmas...

Mit tegyek? Annyira unalmas vagyok, hogy szinte senki észre se vesz, senki se akar még barátkozni se velem.

Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok. Tipikus itthon ülős fajta vagyok, pedig gyűlölöm ezt. próbáltam tenni ellene, baráti társaságot találni, érdekesebbnek lenni, de semmi. Mindig én voltam az akit elfelejtettek hívni, nem várták meg míg végzek a mosdóba és otthagytak, ha épp 5 hely volt valahol külön asztalnál ülök. Sehol se kedvelnek. Unalmas vagyok tudom, de mégis mit tudnék ez ellen tenni? Próbálok beszélgetni de nem is figyel rám senki.. semmi életkedvem nem maradt már, szinte örülök hogy szombaton suli, még úgy érdekesebb a nap mint amúgy..
2012. dec. 12. 19:07
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
0%
OLVASS! De ne a mai tini gagyikat, a young adult hülyeségeket. (bocs)
2012. dec. 14. 15:36
 12/12 anonim ***** válasza:

Kérdező mi a helyzet azóta?

Velem is ez a helyzet:(

16/l

2016. máj. 7. 18:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!