Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Tenyleg minden tini ilyen...

Tenyleg minden tini ilyen lenne? Vagy Ök csak kirivo peldak, ugye?!

Figyelt kérdés

Vegigneztem az egesz adast, de teljesen le vagyok fagyva meg mindig. Ez tenyleg normalis lenne? Vagy ez ugye csak kirivo pelda?

Nyugtassatok meg, hogy ez csak kirivo pelda! Az en kislanyom most 12 eves, azt hiszem, hogy jo a kapcsolatunk, de ez a video most nagyon megijesztett! Ugye nem minden kamasz ilyen elvetemült?

Nektek milyen a kapcsolatotok a kislanyotokkal?

[link]

Az emlitett adas!

2013. jan. 22. 22:07
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem néztem végig a videót, de már most kijelenthetem, hogy a legrosszabb, amit tehetsz, az a lányod szavának kétségbe vonása. Tudom, miről beszélek, az én anyám folyamatosan alaptalan hülyeségekkel gyanúsítgatott, csak mert innen-onnan hallotta, hogy azok általában jellemzőek a korosztályomra. Ne aggódj, ha annyira kicsapongó lenne az életvitele, az előtted sem maradna nyomtalan.
2013. jan. 22. 22:11
 2/11 A kérdező kommentje:
Jajj Isten ments! Meg sem emlitem ezt a gyereknek! A szavat meg nem vonom ketsegbe! Az en anyukam is ilyen volt, Isten ments, hogy ugyanazokat a butasagokat csinaljam en is! En csak magamban emesztem magamat, de az neha nagyon...
2013. jan. 22. 22:14
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Mi van a videoban? Nem tudom megnézni...

De általánosítgatni nem jó. :)

2013. jan. 22. 22:19
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Remélem nem bánod ha egy tini is hozzászól ehhez. Lehet, hogy én erről több mindent tudok mondani, hiszen (ahogy láttuk a videóban) a szülők nem mindig tudják, hogy a kisfiúk/kislányuk miket csinál. Az tény, hogy manapság a tinik már hamarabb kezdik el csinálni az olyan dolgokat amiktől a szülők kivannak. Gondolok itt arra, hogy míg régebben 18 év körül volt az, hogy valaki bulizni megy meg lerészegedik meg hasonló dolgok, az most inkább már a 15-16 évesekre jellemző. Én egy elég szociális srác vagyok, nagyon sok emberrel jóban vagyok és nagyon sokféle barátom/baráti köröm van. Szóval tudnék ennél sokkal rosszabbakat is mondani... De többségbe még mindig az a része van amit ugye a normálisnak nevezünk. Például én nem egy otthon ülős fiú vagyok, mondjuk disco-ba kb. 1-szer voltam ( nem is nagyon vonz annyira ) de ilyen koncertekre, bárokba, házibulikba eljárok. De az, hogy 14 évesen valaki ilyet csinál ÉS még büszke is rá... Na ez mér tényleg gáz. "Ugye nem minden kamasz ilyen elvetemült?

" Természetesen nem minden hiszen nem lehet általánosítani. Van ennél ezerszer rosszabb is de én azt mondom hogy nem ez a többség. Azt se tartom jónak, hogy egy szülő tényleg ennyire lesz*rja a dolgokat de az is nagyon túlzás amit a nő mond (20:10-től). Eltiltani az ilyenektől nem is nagyon tudod, mert mindig lehet alkalmat találni az ilyenekre. Otthon tartani meg nagyon nem érdemes mert beleőrül. Meg kell vele beszélni mindent és megértetni vele a dolgokat mert a büntetés nem ér sok mindent. Én is csináltam hülyeségeket (nem is olyan régen) és engem meg se büntettek, sőt le se szidtak, de beszélgettünk és láttam, hogy anyukám, hogy elvan keseredve. Na ez nálam jobban ütött mint egy pofon vagy egy szobafogság. Szerintem hogy ha majd csinálna csinál valami ilyesfélét, akkor inkább beszélni-beszélni-beszélni mint az értelmetlen szobafogság. Na, most egy picit elkanyarodtam a kérdésedtől... Még egyszer válaszolva, nem, nem ez a normális, hogy valaki büszke arra, hogy k**va. Bocsánat, hogy itt 16 évesem osztom az észt, csak hozzá akartam szólni a témához. Remélem azért mondtam egy-két (számodra) fontos dolgot. :)

16/f

2013. jan. 23. 13:19
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

# 4 Hát azért régebben is volt sok ember, aki bulizott 18 alatt, de egy olyan 16 éves vonalat képzelnék el, bár ez nem lényeges, csak én így gondolom...:) (Egyébként van olyan 42 éves ismerősöm, aki 14 évesen kocsmázott... Mondjuk autószerelő lett, szóval nem vitte túl sokra, ő csak beosztott...)

És azért írom ezt a választ, hogy teljesen egyetértek, egy beszélgetés sokkal jobb. Én cigiztem, és anyukám megtudta. (Nem is nagyon titkoltam, valahogy akartam, hogy megtudja, mert rossz volt hazudni.) És akkor aztmondta, hogy csalódott bennem, és ez sokkal rosszabb volt, mint egy büntetés. Szerintem sokkal hatásosabb. Azóta se szívtam egy szál cigit se, és nem is fogok.

15/F

2013. jan. 23. 14:24
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

#5 Persze, hogy voltak ilyenek. Most is van olyan aki 20 évesen még szűz és nem ivott meg nem cigizett. Csak úgy átlagba mondtam. És örülök, hogy valamilyen szinten egyetértesz velem. :)

16/f

2013. jan. 23. 15:12
 7/11 anonim ***** válasza:
Most minek kell egy ismert műsorvezetőt promózni? Balázs már rég befutott a médiába. Amúgy is az egész megrendezett show. 5.000ft-ért mentem el ano tapsolni, és 25.000ft játszottam el az egyik gyereket.
2013. jan. 23. 16:01
 8/11 anonim ***** válasza:

Csak akkor ilyen, ha a szülő elrontja.. :)

Ezek nem is valódiak, az összes előre ki van találva. Ismerem a mögötte álló rendszert, ezek fizetett emberek, úgy toborozzák őket, bárki bevállalhatja a pénzért. El kell játszaniuk a dolgot.

2013. jan. 23. 17:27
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként ezek tényleg csak színészek, viszont tény, hogy vannak ilyen lányok, nem egyet ismerek. Szánalmas... Bár tegyük hozzá, hogy én azért elég jó suliba járok 5.-es korom óta, osztálytársaim között ilyenek nincsenek, de sok más suliba járó embert ismerek, vannak köztük igazi kur*vák. De nem ilyen a többség, hidd el. Csak kirívó példák, őket azért könnyebb észrevenni, mint a normális lányokat, ezért tűnnek ilyen soknak.
2013. jan. 23. 18:34
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
pont nemrég néztem meg ezt a videót,kb egy hete.Jót nevettem rajta.és jah vannak ilyen elzüllött gyerekek de legtöbbjük nemaz.ez ugyebár a balázs-show ide általában normális emberek nem mennek,csak olyan cigányok,szegények akiknek pénzre van szükségük.ne ijedj meg
2013. jan. 23. 21:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!