Szerintetek tényleg ciki ha egy 13 éves lány Hiperkermát meg Quimbyt hallgat?
Figyelt kérdés
2012. márc. 20. 21:24
1/21 anonim válasza:
de hogy is gáz quimby-t 4 éve hallgatok és 13 évesen voltam először koncertjükön imádom őket egyáltalán nem ciki
16/l
2/21 anonim válasza:
Nincs olya, hogy ciki, megfelelési mániás emberek vannak.
5/21 A kérdező kommentje:
háát nem csak folyton ezzel szívatnak az osztályomban,de annyira nem is érdekel mert úgyse szeretem az osztályomat,nem értenek meg engem
2012. márc. 21. 19:33
6/21 anonim válasza:
Nálunk az összes "menő" szerette mindkettőt. Elég jó osztályunk volt, fele énekkaros és különc, úgyhogy senki nem szólt le senkit.
7/21 anonim válasza:
Én a népdalokat szeretem.. egyáltalán nem gáz!
13/l
8/21 anonim válasza:
4. vagyok
Engem is szekálnak mert én Abbát és Boney-M-t hallgatok. Szerencsére csak egy barátnőm tudja, de már ő is szekál ezzel hogy: " én nem vagyok trottyos nagymama hogy ilyeneket hallgassak ".
10/21 anonim válasza:
Mekkora ISTEN vagy!!! Én is 13 vagyok,és ugyanilyeneket hallgatok:) 13/L
Csak így tovább,világ legjobb zenéi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!