Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lehet valahol tini, de tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet valahol tini, de tényleg tini lányokkal randizni?

Figyelt kérdés

2012. szept. 26. 21:07
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
bármelyik gimnáziumban találsz
2012. szept. 26. 21:11
 2/11 anonim ***** válasza:
Ha jól nézel ki, bárhol találsz rá vevőt. Ha rosszul, akkor sehol.
2012. szept. 26. 21:13
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Iskolában, de tényleg iskolában.
2012. szept. 26. 21:22
 4/11 A kérdező kommentje:
:) Köszi szépen a válaszokat,de a sulik környékén rögtön szatírnak néznek a...tanárok...:( (volt rá precedens9 Társkereső oldalra gondoltam.
2012. szept. 27. 10:15
 5/11 anonim ***** válasza:
Te jó ég! Mennyi idős vagy?O.o
2012. szept. 27. 21:02
 6/11 A kérdező kommentje:

19 vagyok,,de azért írtam,hogy társkereső oldalakon keresek tini lányt,mert ott egyszerűbb,viszont ott a "tini+az már lassan nyugdíjba is mehet,mert olyanok adják ki magukat 16

éves lánynak,akik már ránézésrei minimum 40 évesek.

2012. szept. 28. 12:18
 7/11 A kérdező kommentje:
Ezért kérdeztem,hogy nincs-e olyan oldal,ahol valóban tinik(15-16-17...)éves lányok vannak.
2012. szept. 28. 12:21
 8/11 anonim ***** válasza:
Egyszerűbb, ha elmész valamelyik ismertebb szórakozóhelyre. A tinik többsége ott éli ki magát hétvégente. De legtöbbjüknek elég kiélt feje van. :D Vagy Féjszbúk. Ilyen korú lányokat túl könnyű megkapni, legyél kicsit igényesebb! :)
2012. szept. 28. 16:59
 9/11 A kérdező kommentje:

Há...Igazad van,és tisztában vagyok azzal,amit mondasz,és nem vagyok egy "el...ott"csávó,pont ez a problémám,hogy ilyen korú lányt szeretnék,de mind olyan,amint te is mondtad,hogy nem szeretni lehet őket,hanem d..gni,és nekem valami komolyabb kellene,még fiatal kora ellenére is.

Ezért kértem itt segítséget,hátha van valami olyan oldal,ahol meg lehet ismerkedni ilyen lányokkal,mert a bulizós fajta már ...hát...?:)

2012. szept. 29. 15:45
 10/11 anonim ***** válasza:
Különösebben oldal nincs ahol ilyen lányokat találnál. Nyitva kell tartani a szemed ennyi az egész! Hova valósi vagy?:)
2012. szept. 30. 16:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!