Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem nagyon találom meg a közös hangot a korombeli lányokkal. Velem van a baj? 14/F (több info lent)
Figyelt kérdés
Szépek meg minden, de valamiért a nagy részét annyira butának tartom hogy az kész. Cigiznek, piálnak.. azt hiszik ettől menőbbek lesznek... Oké.. Én is megiszom néha barátokkal 1-1 sört... Szóval velem lehet a baj? Vagy én vagyok koravén? :D Vagy egyszerűen a mai lányok ilyen éretlenek szellemileg? Persze nem mindegyik lányról gondolom ezt, de a nagyrészéről sajnos igen..2011. nov. 26. 22:01
2/8 anonim válasza:
hasonló cipőben járok, egy évvel idősebben és lányban. asszem, koravénneks zámítunk, vagy csak éppen korán érőnek, vagy normálisabbnak. dönthetsz. én amúgy a legtöbb oszt. társam felé így érzek. nem értem, mit tartanak menőnek abban, amit csinálnak... hál' istennek a legjobb barátnőm is ilyen típus.
3/8 szamóca.. válasza:
te vagy a kivétel... a kiválasztott... uri geller sírva könyörögne hogy tűnj el a színről
4/8 anonim válasza:
Az a probléma veletek, hogy majdnem minden 14 éves lányról azt gondoljátok, hogy cigizik, szarra issza magát (stb.), aztán befekszik egy árokba... :D Én is ittam már, nem csinálok belőle rendszert és nem cigizek. Nem tartom magam különösebb IQ fighternek, de nagyon tud zavarni, ha lealacsonyítanak a korombeliek szintjére. Ezek szerint én is koravén vagyok? Én pedig csak a nálam 2-3 évvel idősebb fiúkkal tudok viszonylag normálisan beszélni, bár azok legtöbbje is infantilis.. :D Ritka az olyan ember, mint te.
14/L
5/8 anonim válasza:
Azért mert nem szeretik a kicsi faszt!
6/8 A kérdező kommentje:
Utsó válaszoló! Gratulálok a szüleidnek! ;)
2011. nov. 28. 12:06
7/8 anonim válasza:
Ha az a rész, hogy 'én is megiszom néha barátokkal 1-1 sört' nem lett volna benne, barátom, még egyet is értek, és azt mondom, hogy nincs veled semmi baj.
De így csak gratulálni tudok a kedves szüleidnek...
8/8 A kérdező kommentje:
Istenem... 2 havonta 1 sör... tényleg nagyon sok. Azért ennyire konzervatívok ne legyünk. A többiek meg minden hétvégén részegen fetrengenek a szórakozóhelyeken.
2011. nov. 30. 14:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!