Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan? Korábban kiírtam egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan? Korábban kiírtam egy kérdést, aminek a lényege az volt, hogy nem tudok korombeli (25 körüli) lányokkal ismerkedni, és erre többek között a lenti választ kaptam.

Figyelt kérdés

"Ha félsz akkor próbálkozz idősebbekkel 35-40 évesek nem azt fogják nézni hogy milyen vagy hanem hogy mennyire bánsz velük kedvesen".

Ez talán nem rossz ötlet (bár nem tudom mennyi az igazságtartalma), de hogyan szólítsak le 35-40 év körüli magányos nőket? Mit mondjak nekik? Egyáltalán mik azok a helyek, ahol ilyen nőkkel tudnék találkozni (mármint személyesen, nem interneten)?

2010. jún. 30. 16:40
 1/6 anonim ***** válasza:
58%
Nagyon egyszerű: Ha meglátsz egy idősebb nőt az utcán fogd meg a vállát, turházz egyet, igazítsd meg a tököd majd lekezelően rántsd fel a szemöldököd és mondd ezt neki: "Oszt szopol-e?"
2010. jún. 30. 16:42
 2/6 anonim ***** válasza:
ez jó :D
2010. jún. 30. 16:44
 3/6 Timi: ) ***** válasza:

Én szerintem tudsz korodbeliekkel ismerkedni,csak nem akarsz.Most az idősebbek jönnek be vagy a korodbeliek? (és ez nem jön össze)?Az előző kérdésed nem láttam...

23/L

2010. jún. 30. 16:44
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi első válaszoló! Ezt mindenképpen kipróbálom! :)
2010. jún. 30. 16:45
 5/6 A kérdező kommentje:

Timinek!

A korombelieknek nem kellek. Nem írnám le többször, hogy miért, ehhez a kérdéshez elég, ha ennyit tudtok. Bocs.

2010. jún. 30. 16:47
 6/6 anonim ***** válasza:

Nem hiszem el, hogy nincs olyan mondjuk 23 és 27 év közötti nő akinek nem kellenél. Legalább 1, és neked arra az egyre van szükséged. Meg ez is milyen, hogy "a korombelieknek nem kellek" ? Ha a 25 év körülieknek "nem kellesz", akkor miért gondolod hogy a 35 éveseknek kellenél?

Meg ez is, hogy ha a 25ösöknek nem kellek, akkor majd jó leszek a 35-40 éveseknek. És ha azoknál sem lesz sikerélményed, akkor mész az 50es korosztályra és így tovább?

Bocsi, de egyáltalán nem értem ezt...Légyszi linkeld már be az előző kérdésedet, kíváncsi vagyok rá. Hátha több infót megtudok.

2010. jún. 30. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!