Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ez tenyleg igaz lenne? A...

Ez tenyleg igaz lenne? A lanyom ennyire eltavolodott tölem?

Figyelt kérdés

Egy par hete szolt a baratnöm, hogy a lanyomat latta a varos egyik diszkojaban. Na most ez lehetetlen, mert nem engedem ilyen helyekre a 16 eves lanyomat!

De atkutattam a szobajat es bizony talaltam tipikus parti ruhakat es teljesen el vagyok hülve! Az en lanyom egy rendes, jol tanulo kislany aki meg nem ezekkel az idiotasagokkal foglalkozik! Viszont teny, hogy ott vannak a ruhak, eldugva a szekrenyebe, agya ala, stb... Es lattam fenykepeket a diszko oldala a kislanyomrol, amint eppen fiukkal csokolozik es reszeg. De ezt meg neki nem lehetne!!!! Meg csak kislany. Sajnos estenket sokat nem vagyok itthon, mivel apolonökent dolgozok es sokat vagyok ejszakai ügyeletbe, ilyenkor egyedül van a lanyom. Ma összevesztem vele, felpofoztam es megtiltottam, hogy elmenjem barhova is! Elvettem a mobiljat es a lakaskulcsat is! Szerintetek jol tettem? Nem akarom, hogy egy elzüllött kis utca lany legyen a lanyom. Orvosira keszül, nem mehet el ilyen iranyba!

2013. jan. 25. 20:51
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
4%
Azért mondjuk az se jó hozzáállás, hogy "mikor bulizza ki magát, ha most nem". Hát nem most. A bulizást is lehet értelmesen, normálisan csinálni, ami nem egyenlő a "kiéléssel". Mert az kiégéshez vezet, melynek következtében 20 éves korára beszédtéma lesz a fiúk körében, azt illetően, hogy ki dugta meg és ki még nem...
2013. jan. 26. 12:36
 22/46 anonim ***** válasza:
8%
igen ezt ki is felejtettem nem 16 évesen kell "kiélnie" magát,és 20on évesen mi lesz otthon ül unottan kiégetten,mint sok tini??
2013. jan. 26. 12:47
 23/46 A kérdező kommentje:

Egy szoval nem mondtam, hogy en tökeletes lennek! En sem vagyok az, nem tudom, hogy ilyet hol olvastatok...

Nem a diszkoban van a helye egy 16 eves kislanynak! Tanulnia kell es pont! Szülöi ertekezlet lesz az iskolajaban jövö heten majd akkor felvilagositom a kedves szülöket, hogy mit is müvelnek az idiota kölykeik... A gyerek apjanak meg elmondtam ma, hogy nem adhat penzt a gyereknek a gyerektartason felül es most nem is mehet hozza egy jo ideig! Majd ha mar nem tanul a lanyom azt csinal amit akar, addig meg en mondom meg neki, hogy mit csinalhat es mit nem!

2013. jan. 26. 16:58
 24/46 anonim ***** válasza:
97%
Örülök,hogy minden választ lesz*rsz és továbbra és mondod a magadét. Sajnálom a lányod, nem lennék a helyében.
2013. jan. 26. 17:09
 25/46 anonim ***** válasza:
100%
Azzal hogy elvettél tőle mindent (mobil stb.) és nem találkozhat a barátaival, pont az ellenkezőjét fogod elérni.
2013. jan. 26. 18:21
 26/46 anonim ***** válasza:
88%

Majd akkor fogsz meglepodni, ha a lanyod elkoltozik az apjahoz, teged meg otthagy egyedul. Megerdemelned.

A kompromisszumrol hallottal mar? Es arrol, hogy a kikapcsolodas nelkuli tanulasba konnyen bele lehet fasulni?

Egyebkent ha igy tiltod, nem csodalom, hogy ossze-vissza hazudozik neked.

16/L

2013. jan. 26. 21:14
 27/46 anonim ***** válasza:
38%
ú megint dedóban vagyunk,lepontoznak mert leírom a véleményem,tőlem aztán égjetek ki 18 éves korotokra,úgy cseszitek el az életeteket ahogy akarjátok,te kérdező,meg ne csodálkozz ha a lányod utálni fog amiért úgy kezeled mint egy 12-14 évest
2013. jan. 26. 21:36
 28/46 anonim ***** válasza:
100%

"A gyerek apjanak meg elmondtam ma, hogy nem adhat penzt a gyereknek a gyerektartason felül es most nem is mehet hozza egy jo ideig! "

Aztán ne csodálkozz ha az apja feljelent a láthatás korlátozásáért, amit meg is érdemelnél. A gyerektartás az kell, de a láthatáshoz nem füllik a fogad. Nem csak a tiéd az a gyerek. Nehogy már a lányoddal "zsarold".

Undorítóan viselkedsz.

2013. jan. 26. 21:44
 29/46 anonim ***** válasza:
95%
Nagyon sötét vagy te, anya létedre. Javaslom, hogy időben térj észhez, mert tényleg undorítóan viselkedsz és ha így folytatod akkor még 2 év van hátra míg a lányod betölti a 18-at és minden vágya az lesz, hogy minél távolabbra kerüljön tőled.
2013. jan. 26. 21:52
 30/46 anonim ***** válasza:
11%
27-es, engem is lepontoztak :'D holott én azt írtam, hogy bulizzon, normális kondíciók között. Én nem tudom, hogy ezzel mi a baj. De tudod mit? Akkor igyon, b*sszassa szét magát a diszkó hányásszagú wc-jében, igya literszámra a vodkát MERT FIATAL!!!
2013. jan. 26. 22:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!