Kamaszok, ti mit gondoltok az olyanokról, akik magán/elit suliba járnak? Tényleg kinézi, leszólja őket a többség?
Semmi bajom velük, bár ahol én lakok ott azok járnak magánsuliba akik előtt egy bizonyos pálya áll. Sportolók, vagy apu helyét veszik át a családi cégnél.
Volt egy osztálytársam aki átment egy fizetős suliba, elmondása szerint semmit nem csinálnak és van vagy napi 4 órájuk.
Azt gondolom, hogy jó nekik. :)
Szivesen járnék magánsuliba, de sajnos nincs egy sem a környéken..
Ha fizetos a suli, akkor azert van kinezve az ember :)
En ilyen suliba jartam, havi 40rongy volt anno a tandij, és en a sajat hibambol kerultem oda, (marmint egeszsegugyi okokbol kifolyolag) es engem is kineztek, a sulimban levok, hogy en nem vagyok milliomos. Amikor magantanulo lettem, mert anyuek megszorultak, es elmentem dolgozni, hogy tudjam fizetni a sulit, megjobban megutaltak, hogy ketkezi munkaval keresem meg a tandijam. Szal hiaba a rovid tanora, es az, hogyha kifizeted a tandijat, lehetsz sikhulye, de atengednek, ha ezek a diakok emberileg nullak lesznek, es sajnos tudasilag is..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!