Jövő hónapban fogok szülni. Kislány lesz, és már nagyon várjuk. A Luca, a Réka és a Virág nevek között vacilálunk. Nektek melyik tetszik a legjobban? Többség dönt! Vezetéknév Kovács.
Luca! Kovácshoz nekem hirtelen ez hangzik legszebben, ráadásul a nevek közül amúgy is ez a legszupibb :) nekem másik kettő nem nagyon tetszik. De szerintem ne más véleményére adjatok! Csak közelebb áll valamelyik a szívedhez. Ha majd megkérdezi a kislányod, hogy választottatok nevet, azt mondod, hogy gyakorin tartottál közvélemény kutatást, és a több voksos nyert?? :) :) Sok boldogságot a picihez,
24hetes km
Nekem a Virág annyira nem tetszik,de nem is rossz.Semleges,inkább.
Réka nagyon tetszik,listás volt nálunk.Luca is semleges,a Virágnál mindenesetre sokkal jobb,számomra.Viszont jön a vezetéknév,ami nálatok kissé ludas.A "cs" végződés miatt fontos lenne,hogy ne legyen nyelvtörő,ne botladozzon a nyelv.És a Réka,ahogy így mondogatom ennek tökéletesen megfelel.Na,meg az is a legszebb:-)
Luca, az én kislányomat is így hívják!:)
Réka az is szép.
Na de a Virág,pont most született pár napja a szomszédom kislánya és őt is így hívják, de valamiért mindig a Virdzsike jut eszembe a Győzikéből,úgyhogy az semmiképp nem tetszik!
Virág nagyon nem tetszik
Luca szerintem gyönyörű név, egy dolog szól ellene hogy decemberben van a névnapja, amikor így is sok ünnep van.
Réka is tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!