Jövő hónapban fogok szülni. Kislány lesz, és már nagyon várjuk. A Luca, a Réka és a Virág nevek között vacilálunk. Nektek melyik tetszik a legjobban? Többség dönt! Vezetéknév Kovács.
A Luca névtől a hideg kiráz. Nem is értem mitől ilyen felkapott.
Egy Rékát ismerek, pattanásos, zsíros hajú. Egyből ő ugrik be a név hallatán. A Virágról meg a győzikeshow. Mégis még ez a legtűrhetőbb.
Nekem a Réka tetszik ezek közül :)
A Virágról Gáspár Győzike jut eszembe(maga a név egyébként nem rossz, csak nálam ezt a hatást váltja ki), a Luca meg valahogy nekem nem jön be.
Réka! :)
Ahány Rékát ismerek,mindegyik helyes,kedves személyiség!
Virág nekem is a győzikeshow ugrik be.A luca meg alapjáraton nem tetszik.
Virág a legszebb
Kovács Luca rendkívül nyelvtörő, a Réka jó, de a legjobb a Virág
Nekem mindhárom név tetszik. Viszont a névnapjuk mindegyiknek november-december hónapban van. Közel a szülinapjához és karácsonyhoz. Én ezért inkább egy tavaszi-nyári nevet választanék inkább. Persze ha ez nálatok nem szempont, és mindenképpen ezek közül szeretnél választani, akkor a ....hú talán a Réka, vagy a Virág...
Inkább mégis a Réka...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!