Tetszik valakinek ez a két név? Zsombók Luca Boglárka, Zsombók Barnabás Levente?
Én Boglárka vagyok, így azt utálom nem szép név szerintem de most nagyon felkapott lett (gondolom, mert magyar név).
A Luca nagyon tetszik, irtó jó név.
A Barnabás és a Levente így külön külön szintén de együtt egymás után iszonyú hosszú név lett így belőle.
De alapvetően nagyon szép mindhárom és jól illik a vezetéknévhez is:)
Nagyon tetszik mindkettő, végre szép, jól csengő, nem feltűnősködő nevek. Kicsit hosszú mindkettő, de egyébként tökéletesek!
Talán a kisfiúnak megfordítanám a két keresztnevet, hogy ZsLB legyen a monogramja neki is.
Zsombók Luca Boglárka:Szép nagyon,de a Boglárka nem kéne oda.A vezetéknév nehezen mondható ki egy egyszerű név,mint a Luca bőven elég hozzá.Zsombók Luca,nagyon szép.Ha marad a Boglárka az se rossz,de az már túl sok és hosszú lenne.
Zsombók Barnabás Levente:a kettő szintén túl sok lenne,és hosszú.A Barnabás elég.
nekem is ez a véleményem mint az utolsó válaszolónak.
Párom nagyon Szeretné ha három neve lenne hogy tudjon választani ha megnő =)
Szerintem is hosszúak kicsit de szerintem szépek =)
Lehet h megcserélődik a fiunév hogy egyforma legyen a monogramm mivel ikrek =) (öcsi-hugi)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!