Gyermek vállalás előtt állok, tanácstalan vagyok, hogy fizetős orvoshoz mennyek vagy járjak csak sztk-s rendelésre a többség azt mondja ne válasszak fizetős dokit. Ha még is ti kit ajánlanátok Kecskeméten?
igen felesleges kidobni a pénzt magándokira..mégis az ellátás másmilyen..
én mindkettő gyerekemmel magánhoz jártam,tudom hogy felesleges pénzkidobás,akkor is jó ,jobb volt így..nst-re pl.2 órát vártam azt nehezen viseltem..
ha teheted magándoki..
Én Debreceni vagyok, fogadott doki, de még egy Ft-ot sem fizettem neki, pedig 3 hetente vizsgál, és mégis ki van nyalva a seggem, rendelésre megyek elsőnek behív, mindent elintéz nekem...
Mondjuk nekem azért fogadott, mert nekem anno úgy tettek, hogy örüljek ha a 6. hónapig kihúzom a picivel...
És tessék itt vagyok 32 hetesen, makk egészséges babával a hasamban:)
Szerintem ez nagyban kórház függő is. Van, ahol kritikán aluli a sztk-s terhesgondozás.
Kecskeméttel az a baj,hogy nagy a vonzáskörzete, ergo sok ember tartozik oda.
Én nem bántam meg a magándokit! Mondjuk nekem szempont volt az is,hogy a munkám miatt nem tudtam ott ülni napközben órákat és kivárni az sztk-s terhesgondozást. A dokimhoz meg este mehettem és max. 20 percet kellett várnom. Nem csapta össze az uh-ot sem. Kecskeméten sajnos ez is szokás!
Szülésnél pedig maximálisan odafigyelt rám. Egyébként Csuka Ferencnek hívják! Fiatal, nagyon jó doki. És szerintem egész jó áron dolgozik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!