Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ez tenyleg igaz lenne? A...

Ez tenyleg igaz lenne? A lanyom ennyire eltavolodott tölem?

Figyelt kérdés

Egy par hete szolt a baratnöm, hogy a lanyomat latta a varos egyik diszkojaban. Na most ez lehetetlen, mert nem engedem ilyen helyekre a 16 eves lanyomat!

De atkutattam a szobajat es bizony talaltam tipikus parti ruhakat es teljesen el vagyok hülve! Az en lanyom egy rendes, jol tanulo kislany aki meg nem ezekkel az idiotasagokkal foglalkozik! Viszont teny, hogy ott vannak a ruhak, eldugva a szekrenyebe, agya ala, stb... Es lattam fenykepeket a diszko oldala a kislanyomrol, amint eppen fiukkal csokolozik es reszeg. De ezt meg neki nem lehetne!!!! Meg csak kislany. Sajnos estenket sokat nem vagyok itthon, mivel apolonökent dolgozok es sokat vagyok ejszakai ügyeletbe, ilyenkor egyedül van a lanyom. Ma összevesztem vele, felpofoztam es megtiltottam, hogy elmenjem barhova is! Elvettem a mobiljat es a lakaskulcsat is! Szerintetek jol tettem? Nem akarom, hogy egy elzüllött kis utca lany legyen a lanyom. Orvosira keszül, nem mehet el ilyen iranyba!

2013. jan. 25. 20:51
1 2 3 4 5
 1/46 anonim válasza:
100%
Miért teszel fel olyan kérdést, amit utána megválaszolsz? Ahelyett, hogy ezt a bejegyzést ide lefirkáltad x idő alatt, beszélhettél volna inkább a lányoddal is. Fiatal.... Azok alapján, amiket leírtál szerintem nem benne van a hiba.
2013. jan. 25. 20:58
 2/46 anonim ***** válasza:
94%
Hát..Lehet a szobájában marad, de hogy többet még inkább nem mond el neked semmit és haragudni fog rád igen sokáig az biztos.. Talán mielőtt megpofoztad és bezártad el kellett volna beszélgetned vele miért is tette.
2013. jan. 25. 21:00
 3/46 A kérdező kommentje:
Ugyan miert tette? Mert a többi felelötlen idiota osztalytarsa is ezt csinalja!...Az engem nem erdekel, hogy a sok idiotabol, hogy lesz senki! Az en lanyomnak tanulni kell es pont! Nem mehet bulizni es mostmar a "barataival" sem nagyon talalkozhat!
2013. jan. 25. 21:03
 4/46 anonim ***** válasza:
76%

Nem tetted jól! Régebben kellett volna jobban odafigyelned rá! Kikkel barátkozik, megváltozott-e a viselkedése stb. Honnan volt pénze a diszkó ruhákra? Ha berúgott egy buliban, akkor másnap ápolónő létedre miért nem vetted észre, hogy másnapos?

A haverokkal az iskolában vagy a neten is tud kapcsolatot keresni, nem kell hozzá telefon.

De ha nincs lakáskulcsa, akkor hogy megy majd haza, ha te nem vagy otthon?

Ülj le vele komolyan beszélgetni, de indulatok nélkül. Talán ez segíthet valamit.

2013. jan. 25. 21:09
 5/46 anonim ***** válasza:
89%

És ha így folytatod,csak még jobban elfog.

Attól,hogy valaki bulizik és iszik még nem fog elzülleni.

Azt nem írtad,hogy lenne bármi változás a lányoddal kapcsolatban. Lehet hogyha barátnőd nem szól és nem túrod fel a gyereked szobáját soha rá nem jössz,hogy mit csinál.

Amúgy ismerek egy lányt, jól tanul ezzel baj nincs, de az anyja hasonló felfogású mint te, így kb semmit nem tud a gyerekről csak azt amit ő otthon eljátszik.

A túlzott tiltás remek hazugokat és színészeket szül.

2013. jan. 25. 21:09
 6/46 anonim ***** válasza:
100%
Hiába tiltod meg neki, nem fog rád hallgatni! Ahogy írtam, indulatok nélkül kell vele elbeszélgetned. Bár most már elég nehéz lesz a pofon után.
2013. jan. 25. 21:10
 7/46 A kérdező kommentje:
Az a nem normalis apja ad neki penzt allandoan. Es valoszinüleg bulizni is Ö engedte el... De ha igy halad akkor meg lesz szüntetve a lathatas, mert veszelyezteti a gyereket! A laptopjat elvettem igy nincs net! Es nem is fogja visszakapni! Nem volt semmi valtozas, amit eszrevehettem volna! Viszem-hozom iskolaba es ha eppen dolgozok akkor bejön hozzam es var. Addig legalabb tenyleg tanul. Majd most megtanulja legalabb, ha azt mondom, hogy nem akkor tenyleg nem!
2013. jan. 25. 21:18
 8/46 anonim ***** válasza:
100%

"De ha igy halad akkor meg lesz szüntetve a lathatas, mert veszelyezteti a gyereket!"

De egy 16 éves véleményét már figyelembe veszik, és ha ő kijelenti,hogy a papával szeretne élni akkor te nem tehetsz semmit.

2013. jan. 25. 21:42
 9/46 anonim ***** válasza:
100%
nincs igazad.ha ennyire fogod ne csodalkozz, hogy atesik a lo tulso oldalara idovel.ne mindenki mast hibaztass, te sem vagy jobb egy szemmel sem. feltetted ezt a kerdest, de csak azt fogadod el ami egyezik a velemenyeddel.
2013. jan. 25. 21:45
 10/46 anonim ***** válasza:
97%

Én tanár vagyok, bár jelenleg nincs állásom. Abban az iskolában, ahol tanítottam, már rengeteg 16 éves lánynak volt stabil párkapcsolata, de különben rendesen, szorgalmasan tanultak. Egy 16 éves pedig már nem kislány. A szexuális szabadosság hazánkban ráadásul már az 1950-es évek óta jellemző. Sokkal jobb, ha fiúzik, mint ha leszbikus lenne, nem?

Valóban csak szembeállítod magaddal, ha durván megtiltod neki a dolgokat. Inkább beszélgess vele a fiúkról barátságosan. Szerintem akkor nem megy el rossz irányba, és barátok is maradtok!

2013. jan. 25. 22:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!