Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok, nektek milyen...

Kamaszok, nektek milyen furcsaságaitok vannak, amit nem néznének ki belőletek?

Figyelt kérdés

Nem tudom normálisan megfogalmazni a kérdést. :/ :D Remélem értitek...

Belőlem például senki nem nézné ki, hogy napi szinten hallgatom a Magyar Katolikus Rádiót. :D Esténként elalvás előtt szoktam hallgatni fél-1 órát, néha napközben is.

16/L

2013. jan. 6. 15:41
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%

-vagdosom/vagdostam magam, kicsit kezdtem becsavarodni de már jól vagyok, csak páran tudták

-fanfiction-t írok:D

-nyáron mezítláb járok a városban is. (bár ezt látják..:D)

-tök szimpatikusnak tartom Kiszel Tündét

-nagyon szeretek enni, egészségtelen kajákat főleg, de a kedvencem az extrudált kenyér sonkával és paradicsommal

A többi meg nyilvánvaló..például hogy imádom a metalcore-t, tetoválni tanulok és hasonlók:)

15L

2013. jan. 6. 23:02
 22/31 anonim ***** válasza:
100%
Én olyan tipikus "jókislány" vagyok az osztályban, szóval mindenki röhögött, amikor elmondtam, hogy punkot és rockot hallgatok. Valamint blogot írok egy répáról, aki inváziót szervez az emberek ellen. :D
2013. jan. 7. 16:09
 23/31 anonim ***** válasza:
100%
hogy szeretek olvasni:))13/L
2013. jan. 7. 17:38
 24/31 anonim ***** válasza:
100%

húú micsoda rossz kisfiúk és kislányok vannak errefelé:$

amúgy:

-hogy metál, post-hardcore, metálcore, deathcore, alternatív, soul, screamo, crabcore, crunkcore, electronicore zenékért megőrülök

-imádom az emo stílust

-kedvelem a brutalitást

-támogatom a melegeket, és imádom a leszbikus tiniket

-sok ember kinézi belőlem, hogy egy rohadt nagy kocka vagyok, meg értek a számítógéphez, amikor közlöm velük hogy kb kukkot nem értek se a játékokhoz, még azt sem tudom mik a számítógép részei. akkor néznek egy nagyot..

-rengeteget beszélek magamban, elég hangosan

-blogot írok

15/F

2013. jan. 7. 18:09
 25/31 anonim ***** válasza:
100%
Sokan nem nézik ki belőlem, hogy mennyire bulizós vagyok, hogy jogász szeretnék lenni, hogy sokat politizálok, hogy jól tanulok, és hogy imádom az összes macskafélét.
2013. jan. 7. 20:40
 26/31 anonim ***** válasza:
100%

Hogy voltam már bulizni, hogy nem csak ötöseim vannak és hogy bukásra állok tesiből...:D

Jókislánynak néznek....pedig sokszor nem vagyok az. :)

16L

2013. jan. 7. 22:38
 27/31 anonim ***** válasza:
100%
NEM vagyok csendes, napi 2-3 órát tanulok, szeretem a punk rockot, kedvenc játékom a Diablo III, és lány vagyok. Utóbbit tényleg sokan nem hiszik el, de lány vagyok (és a fiúk érdekelnek). Ja, meg az ismerőseim 90%-a azt hiszi rólam h hiszek a sárkányokban o_O de ez baromság.
2013. jan. 8. 18:27
 28/31 anonim ***** válasza:
100%
Szeretem a komolyzenét.
2013. jan. 9. 03:21
 29/31 anonim ***** válasza:
100%

hogy imádom lány létemre a történelmet és a háborùs filmeket és

hogy szeretek olvasni, de az általánosan kedvelttõl eltérõ könyveket.

2013. jan. 13. 06:10
 30/31 anonim ***** válasza:

-minden elalvás előtt imádkozni szoktam (ezt a legjobb barátaim sem tudják)

-intelligensebb vagyok a korombéli átlagnál és veszettnagy szókincsem van (állítólag, és mikor valaki először említi ezt rólam, meg van lepődve)

-tettem kárt szándékosan önmagamban, több alkalommal is

-nehezen nyílok meg, nagyon nehezen (elhitetem az emberekkel pár felszínes beszélgetés után, hogy közel engedtem őket magamhoz, azt hiszik, kiismertek, és utólag bevallják, hogy sokkal mélyebb és több vagyok, pedig még ekkor sem mondok el nekik őszinte, mély gondolatokat, nézeteket)

-utálom az embereket (szánalmasnak és undorítónak tartom őket, kevés a kivétel)

-nem tudok haragudni

-iszonyat komoly és lelkis vagyok (felszínesen egyáltalán nem, sőt...)

-rengeteget tudok beszélni

-érdeklődök a magasabb művészi dolgok iránt

-majdnem lefeküdtem valakivel (kavartunk is, ezt én sem nézném ki magamból, hatalmas abszurdum)

-szoktam verseket írni

-9 lyuk van a füleimben, hatot magamnak szúrtam

-tetoválásom van (nem is túl kicsi)

-jártam zeneiskolába

-keveset alszok

-nem szoktam tanulni

-mindig lehet rám számítani, akkor is, ha nagyon megbántottak (így könnyen ki lehet használni, túl könnyen dobom oda magamat)

-hatalmas az önkritikám, túl szigorú vagyok magamhoz (nem tudok megfelelni magamnak, soha nem érzem, hogy elég jó vagyok, néha azt érzem, hiába mondják mások az ellenkezőjét, én egy rossz ember vagyok, gyenge és kevés)

-önbizalomhiányom van (ez tényleg nem látszik)

2013. febr. 10. 00:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!