Kamaszok, nektek milyen furcsaságaitok vannak, amit nem néznének ki belőletek?
Nem tudom normálisan megfogalmazni a kérdést. :/ :D Remélem értitek...
Belőlem például senki nem nézné ki, hogy napi szinten hallgatom a Magyar Katolikus Rádiót. :D Esténként elalvás előtt szoktam hallgatni fél-1 órát, néha napközben is.
16/L
Azt, hogy nagyon szeretem a Beatles-t (<3), ABBA-t, Queen-t, Oasis-t ... Meg van néhány furcsa szokásom amiket csak alegjobb barátnőm tud ... :D de ezek már inkább titkok
14/L
Senki nem nézi ki belőlem, hogy mennyi rövidet tudnék meginni. De tényleg nem. 1-2x előfordult már, hogy sokat ittam és a többiek csak pislogtam. A legjobb kétség kívül a szalagavatós buli volt, ahol az éjszaka alatt 6 fütyülőst ittam és nem rúgtam be. Ezt senki nem nézte ki belőlem és nem is akarták elhinni, pedig így volt. Mondjuk erre nem vagyok büszke.
Szerintem a legtöbben azt sem nézik ki belőlem, hogy nem szeretek rendet rakni, tartani pedig nem igazán tudok, tehát általában kupi van nálam. :D De én imádom, mindig mindent megtalálok, de ha rendet rakok, akkor keresgélni kell.
17/L
-hogy blogolok
-rockot hallgatok
15L
Azt, hogy milyen beszédes vagyok. Alsóban csak néhány órát voltunk a mostani matektanárunkkal, de fölsőben szinte minden nap találkozunk. És egyszer mondja nekem, alsóban gondolta rólam, hogy : Hm... ez a kislány okos és csendes is... Na hát igen, és jött a szörnyű igazság. xD Mert az az igazság, hogy ha idegenekkel vagyok körülvéve, akkor én vagyok a legcsendesebb, viszont ha ismerősökkel...
Meg talán még nem néznék ki belőlem, hogy szeretek olvasni és érdekel a hit, a vallás.
Belőlem nagyjából ezeket nem néznék ki:
-zenében hallgatok: rock, kemény zene ill. klasszikusat is [meg amúgy minden mást is- ezt csak úgy mondom xD]
-Hogy régen wowoztam és most horrorjátékoknak a végigjátszását nézem kommentárral.
-Hogy iszonyat beszédes vagyok
-Hogy szeretem Istent
-Hogy nagyon szeretem a vért
-Sok nézetemet és szokásomat (titkos - bocsi.. )
-Hogy szeretem a matekot és a nyelvtant
Azt hiszem ennyi talán.. :D
15\l
Hát nekem furcsaságaim igen sok van :DDD
# ha valami olyan házi van vagy csak sokat kell írnom, lehetőleg szépen, akkor beszoktam tenni szomorú számokat, és úgy többékevésbé sikerül xd
# be van állítva a telómon hogy 7-kor keltsen, szünetben is így volt, de miután felkelt mindig kikapcsolom és ha lehet mert nincs suli, alszok még két órát :D
# szeretem sminkelni magam..de nem úgy normálisan, hanem zombinak, vagy olyannak mintha betört volna a fejem ilyesmi, valamiért ezt szeretem csinálni :D
# estére bekapcsolom a dvd-t, a tv viszont nem megy..na ez azért van mert nem tudok sötétben elaludni csak ha nagyon ki vagyok dőlve :DD
# néha..NAGYON NÉHA xd beszélek magamban.. Oo
# szeretem úgy fésülni a hajam hogy lehajolok, mintha fejjel lefele lógnék xd
# imádok mezitláb lenni :D persze hordok cipőt ha megyek valahova, azért normális vagyok valamilyen szinten xd
# ha kapok egy könyvet szeretem elolvasni az utolsó szavát, vagy mondatát :)
# szeretem az animéket. jó igazából annyira nem de párat igen :D
# naaaaagyon válogatós vagyok xd
# ha olyannal beszélek aki nagyon bejön vagy ha csak zavarban érzem magam, elpirulok és a hajammal kezdek játszani, vagy bármivel ami kéznél van és összevissza beszélek xd
# kitartó vagyok, sokszor olyankor is amikor tudom hogy úgysincs esélye a dolognak.. rossz érzés feladni valamit
# minden kis apróságtól lelkiismeret furdalásom lesz xd
Kell még? :DDD rengeteg van de nem tudom mennyit írjak xd
-Sokáig fent vagyok éjszaka (most téli szünetben minden nap hajnali 3-kor feküdtem le)
-Szoktam káromkodni, mikor senki sem hallja. Társaságban szinte soha, ezért nem is tudják elképzelni :D
-Sokszor én is a fenébe kívánom az embereket... Valaki egyszer azt mondta, hogy engem még soha nem látott idegesnek :)
-Ha egyedül vagyok, akkor felnyomom max. hangerőre a mobilomon a zenét és táncolok/énekelek :D
-Néha naplót írok
-Moderátor voltam egy honlapon, ahol az átlagéletkor kevesebb volt, mint az én korom :D
-Szeretem a krimiket
-Szoktam a Disney-t nézni :$
-Általában késő este, vagy reggel írok házit/tanulok, és akkor se szívesen. Ez csak azért furcsa, mert amúgy kitűnő vagyok.
-Ez nem furcsaság, de sokan nem hiszik el: engem is érdekelnek a fiúk...
És mindezt azért, mert sok ember között hihetetlenül csendes és zárkózott vagyok, na meg nagyon komoly. Már azon is meglepődnek, ha van egy jó poénom :) Ezeket a dolgokat senki, vagy csak nagyon kevesen tudják rólam, és kíváncsi lennék néhány ember arckifejezésére, ha kiderülnének :D
-falcolom a csuklómat.. és a csípőmet
-okosabb vagyok mint amilyennek tűnök
-nem vagyok csendes
-anyukámmal nem jövünk ki túl jól
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!