Váltott már ki belőletek fura érzelmeket egy könyv?
Sziasztok!
Gondolom a kérdés teljesen egyértelmű :D
Tegnap kezdtem el olvasni egy nagyon jó könyvet és hajnali 3-ig le sem bírtam tenni. Ma reggel elolvastam a maradék oldalakat és olyan furán érzem magam. Valahogy teljesen kizártam a külvilágot órákat olvastam és fel sem tűnt. Egszerre sírnék is meg nevetnék is, fel vagyok dobva és le is vagyok törve.... nem értem. Sok könyvet elolvastam már de a mostani kivételével csak egy könyv volt rám ilyen hatással.
Nos? :) Várom a válaszokat.
szinte mindegyik, amit saját jószántamból választottam, sőt, a kötelezők közül is néhány - nem az Antigonéra gondolok. (: ezért olvas az ember, nem? olyan élményeket szerez, amit egy film sem adhat vissza.
én (is?) mohó olvasó vagyok, a könyvet, amit elkezdek, általában egyhuzamban végigolvasom, lehet az akárhány oldalas.
16/L
persze, erről mutatkozik meg egy jó könyv.. sok volt..
Alkotyat-sokorat, Harry Potter, Jane Eyre, Vágy és vezeklés
melyik könyvet olvastad? azt azért leírhattad volna
én amikor az Éhezők viadalát olvastam pár hete, ugyanígy voltam :D Teljesen kizártam mindent, és beleéltem magam :)
Aztán a trilógia utolsó része (A kiválasztott) közben történt meg velem, hogy olvasokolvasokolvasok, bejön apukám, hogy menjek segíteni neki, én meg nézek, mint egy hülye, hogy mi van? Annyira beleéltem magam, hogy meglepett :D
14/L
Bizonyos könyvek velem is ezt művelik... Például 11 évesen elkezdtem olvasni a szívzűrök sorozatot. Aznap délután kivettem az összes részét (5 db könyv) és úgy délután 2 felé kezdtem el olvasni. Pont szünet volt és a szüleim elutaztak a hétvégére, úgyhogy egyedül voltam. Hajnali fél kettőig olvastam, kiolvastam az első három kötetet meg a negyedikből egy kicsit... Elég durva volt mikor láttam mennyi az idő. :) Annyira magával ragadott, hogy nem figyeltem semmi másra. Szeretem az ilyen könyveket :)
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!