Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet hülye kérdés, de most...

Lehet hülye kérdés, de most kezdtük a babaprojektet és kíváncsi vagyok! Szóval belőletek is sok folyik az aktus után?

Figyelt kérdés
Eddig óvszerrel védekeztünk és mindkettőnknek furcsa volt, hogy amikor kivette folyt ki belőlem elég sok, utána feküdtem és nem jött több, csak az elején. Ne haragudjatok a kérdésért.
2012. márc. 13. 10:08
 1/6 anonim ***** válasza:
Persze, normális, hogy kifolyik. De ne aggódj, a fickók feljutnak. :)
2012. márc. 13. 10:14
 2/6 anonim ***** válasza:
Az lenne az igazán ciki ha nem folyna ki... :D A hüvelyed és a méhed nem egy emésztő gödör.
2012. márc. 13. 10:14
 3/6 anonim ***** válasza:
2012. márc. 13. 10:21
 4/6 anonim ***** válasza:

Nem hülye kérdés, itt egyszerűbb megkérdezni! :)

Nekünk is kifolyt valamennyi, de azért, amikor felkeltem, akkor még jött. Ha nem akarod, hogy kifolyjon (a nagyobb esély reményében,hogy segítsd a kiskatonák dolgát), akkor tegyetek kispárnát a popsid alá(meg persze rá valami törölközőt), nekem úgy nem folyt ki, ha nem feszítettem meg a hasizmom! De ha megfelelő a párod/férjed spermaszáma, nem kell trükköket alkalmazni. Nálunk minden rendben volt, a biztonság kedvéért, azért ezt is bevetettük! Sok sikert a babaprojekthez! :)

17hkm

2012. márc. 13. 10:40
 5/6 A kérdező kommentje:
igen, úgy feküdtem tovább, sőt még pár percig gyertyaállás :) biztos, ami biztos. remélem hamar összejön.
2012. márc. 13. 10:43
 6/6 anonim ***** válasza:

Én direktbe sosem feküdtem utána, csak ha pont este volt a dolog, ki is folyt egy része, mégis nagyon hamar sikerült hála Istennek. :)

31 hetes kismama

2012. márc. 13. 12:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!