Lombikos kérdés?
Figyelt kérdés
Légyszi segítsetek! Első beültetésen vagyok túl, hétvégére nem vártam a menzit, de nagyon kevés vér jött szombaton délelőtt, azóta meg csak ha wc-zek, akkor van egy kis "barnázás" a papíron.
Ezek szerint nem sikerült a beágyazódás? De akkor miért nem jön meg rendesen? Vagy a gyógyszerek miatt is lehet, hogy csak ilyen kevés barnázásom van?
2012. márc. 12. 14:10
1/6 anonim válasza:
Szia nekem is volt lombikom, de nem barnáztam. Szerintem hívd fel a dokidat mitől lehet.
2/6 A kérdező kommentje:
Felhívtam, azt mondta, ha megjött, akkor hagyjam abba a hormonok adását és megpróbáljuk újra. De mi van ha ez nem is igazi vérzés, és úgy hagyom abba a progeszteron adását, akkor ha volt is baba, az attól elmegy. :(
2012. márc. 12. 14:15
3/6 anonim válasza:
Vegyél egy tesztet, ha negatív, akkor elhagyhatod a gyógyszert, ahogy az orvos is mondta, és meg fog jönni. Lehet, hogy a gyógyszerek miatt nincs erősebb vérzés.
Ha a teszt akár halványan is, de pozitív, akkor mennék egyből az orvoshoz és szedném tovább a progeszteront.
4/6 anonim válasza:
Mindenképp tesztelj. nekem anno mikor lombikom volt én rendesen véreztem. Azt mondták a vérvételen, hogy ne kenődjek már el annyira mert sok baba lett ugy, hogy vérzett a kismama. Igaz nekem nem sikerült, de meg lett volna az eséj. Ugyhogy csak a teszt után hagyd el a gyógyszert, ha véletlen negatív! szoritok neked.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat.
Sajnos ma reggelre megjött rendesen. :(
Remélem a következő sikerülni fog!
2012. márc. 13. 15:11
6/6 anonim válasza:
Szia első válaszoló vagyok. Nekem 4 lombikom volt az első elsőre sikerült de ott a 6. héten véreztem és befektettek a kórházba és csak feküdnöm kellett és megmaradt a baba. A második lombik nem sikerült és a harmadik sem, de lettek fagyasztott embriók és azokat kaptam vissza a következő próbálkozásban és sikerült. 3 gyermekem van a legnagyobb 11 éves ő elsőre spontán terhesség. a másik két kislányom lombik és tavaly spontán terhes lettem, igaz sajnos missed ab lett de mégis megfogant. Ezeket nem azért írtam, hogy elbizonytalanodj, hanem mert fog nektek is sikerülni és hinned kell benne. A dokim azt mondta mikor az első beültetésem volt, hogy ne éljem bele magam mert az első ritkán sikerül, de a második már nagyobb eséllyel indul mert már kaptál hormonokat és állítólag emlékszik a szervezet. Nagyon drukkolok neked, sikerülni fog:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!