Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Érzitek úgy néha, hogy elfogyo...

Érzitek úgy néha, hogy elfogyott az erőtök és feladjátok a babaprojectet? Van olyan esemény, ami ezt hozza ki belőletek? Vagy csak az idő?

Figyelt kérdés
2012. márc. 28. 22:12
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszen hogy ezt jó ideig fel lehetne adni. Ha nagy sokára "feladja" az ember lánya, az sem igazán feladás, csak már nem reménykedsz. De ettől még történhetnek csodák:)
2012. márc. 28. 22:15
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy épp az tenne jót, ha egy kicsit "feladnád". Ha nem "babaprojekt" lenne, hanem fcsak felszabadult, boldog szeretkezések, minden hátsó gondolat nélkül.
2012. márc. 28. 22:25
 3/13 anonim ***** válasza:
Igen, én éreztem, a második sikertelen lombikom után. aztán eltelt egy hét, és alig vártam, hogy kezdhessük a harmadikat. És most az ágyban szuszog a 10hónapos "eredmény"! Ne add fel!!!!!!!
2012. márc. 28. 22:45
 4/13 anonim ***** válasza:
én most is ugy érzem....tessék itt van most elkezdtem hőmérőzni és még a görbém sem jo pedg még az elején vagyok..nézzétek meg : [link] most nagyon elkeseredtem megin...2éve probáljuk a babát és nem...jövő honapban megyek dokihoz elöbb én de félek attol amit fog mondani...ennyi az élet egy nagy szenvedés...anyukámat is elveszitettem 5 honapja...szite már lényegtelen élnem...
2012. márc. 28. 23:11
 5/13 anonim ***** válasza:

Az előttem szólónak igaza van!

Már csak onnan is tudom, hogy én olyan szinten görcsöltem már a témán, hogy a havi ciklusom is elfelejtett megjönni...

Aztán "le****tam" (aki valaha is volt ilyen helyzetben az érti) és most van egy 5 hónapos fiam:)Szurkolok nektek!

2012. márc. 28. 23:18
 6/13 anonim ***** válasza:
utolso elotti vagyok:hát ez az...nem szedtem soha fogamzásgátlot sem! ő az elő pasi az életemben meg egyben az utolso is ez biztos..4 éve vagyunk egyutt abbol 2 évet megszakitásos modszerrel voltunk együtt aztán utána elterbetuk hogy családot szeretnénk és azota semmi..és nem görcsöltunk rá ez butaság mert volt olyan hogy fél év telt el és a baba gondolata felsem merult egyáltalán de tudtuk hogy valami nem sztimmel..jővő honapban elmegyek orvoshoz ha most sem jön össze a baba..félek nagyon..remélem ha bajom is van azt rendbe lehet hozni még...tényleg ennyire rosszul alakul a hőm?még most előszőr csinálomnem értek hozzá itt mondták az oldalon hogy valami nem stimmel...
2012. márc. 28. 23:33
 7/13 anonim ***** válasza:

kedves görbés!

Ebből nekem az derül ki,hogy nincsen peteérésed.

Ezt nagyon gyorsan rendbe tudja tenni egy orvos aztán jöhet a baba,Abból amit leírtál arra tippelek,hogy fiatal is vagy.

Nem lesz semmi baj,fel a fejjel és irány az orvos!

Mindenkinek kitartást aki ilyen helyzetben van.Nekem családon belül 5éve várnak a babára és semmi...Ő a munkájába temetkezett részben és imádja a férjét és a családját.Talán így éli túl ezt az egészet.

2012. márc. 29. 07:05
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

16 hónapja próbálkozunk.

Én mikor érzem, hogy megint meg fog jönni akkor azt mondom, hogy elegem volt és feladom, nekem úgy sem lesz, de miután megjön a hormonok rendeződnek és alig várom a következő lehetőséget.

De nekem a magas prolaktin mellé egy mikroadenoma is társul és emiatt várat magára.

2012. márc. 29. 08:05
 9/13 anonim ***** válasza:
Én most 3 év után érzem azt, hogy egy kicsit el kell engednem ezt a babadolgot. Az elmúlt 3 évem arról szólt, hogy orvostól orvosig jártam, vártam a pé-t és vártam hogy mikor tesztelhetek már, aztán jött a nagy csalódás minden hónapban és kaparhattam fel magam a padlóról. Hát én már ezt nem akarom folytatni. Feladni? Nem, nem adom fel csak várom, hogy akkor foganjon meg a babánk amikor Ő akar és csak reménykedem, hogy ez hamarosan be fog következni!
2012. márc. 29. 10:19
 10/13 timszy25 ***** válasza:

Nekünk is volt egy időszak amikor próbálkoztunk és nem jött össze pedig nagyon akartuk.Aztán megbeszéltük a párommal hogy akkor most egy időre hagyjuk és úgy voltunk együtt hogy nem a baba járt az eszünkbe.

És itt az eredmény.

9 hét és megszületik a kisfiam.

2012. márc. 29. 10:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!