Én a bevásárló kocsikat ringattam, tologattam, mint a gyereket a babakocsiban. Tök ciki volt. Állok a boltban és olvasgatom valami termék dobozát az egyik kezemben és közben ide-oda tologatom a bevásárló kocsit a másik kezemmel. A gyerek akkor nem volt velem....:DDDD Ez többször is előfordult....
2012. márc. 12. 22:10
4/11 anonim válasza:
Én nem fáradt voltam, hanem szórakozott, vagy inkább megzavart a társaság. Szóval, családi ebéd, gyerek éppen másnál, és elkezdett nyűglődni. Az én kezemben a cumi, de nem a rokonnak adtam, hogy adja a gyerek szájába, hanem hanyag eleganciával a mellettem ülő férjem szájába akartam bedugni. Hát, elég égés volt.
2012. márc. 12. 22:16
5/11 anonim válasza:
nekem is volt a 3-ashoz hasonló. :)
Mi sokat ringattuk a lányunkat, és gyakran, ha nem volt nálam a lányom, csak álltam (boltban vagy akárhol), elkezdtem automatikusan ringatózni. Kb 3-4 hós volt ekkor.
2012. márc. 12. 23:15
6/11 anonim válasza:
en egyszer az ejjeli etetesre a falon keresztul akartam atmenni a gyerekszobaba. hat jo nagyot koppantam:-)azota mar az ajtonak is mentem hasonloan.most hat hos:-)
2012. márc. 13. 00:15
7/11 anonim válasza:
Az én babám 2.5 hónapos. 9-kor fekszik, ilyenkor én is lefekszem. Külön szobában alszik. Mégis, mikor Apa is jön lefeküdni, számtalanszor szólok rá, hogy nehogy ráfeküldjön a babára :) Arra is sokszor riadok fel, hogy hol a baba az ágyból?! Beletelik pár mp-be, mire leesik, hogy a kiságyában alszik.
2012. márc. 13. 07:11
8/11 anonim válasza:
nekem a kedvencem az mikor a babám 8 hónapos volt akkor költöztünk el,rossza alvó amúgy is az új helyen meg kb semmit nem aludt!hulla voltam már,2 hete kb már az új helyen laktunk mire én "hazamentem" a régi lakásunkba,és tömködtem a kulcsot a zárba és őrjöngtem miért nem nyílik már ki?mire a volt szomszédom kijött és igen furcsán nézett rám!na ekkor esett le,hogy eltévedtem:):)
2012. márc. 13. 07:34
9/11 anonim válasza:
Na, ha eszembe jut valami bepötyögöm. :)
2012. márc. 13. 07:40
10/11 A kérdező kommentje:
Köszi lányok:)
Velem egyik reggel tötént a következő:
Lányom másfél éves,de nagyon rossz alvó:(Reggel csinálom magamnak a kávét+a lányom limonádéját.Fogom a kávét és a tej elyett öntöttem bele egy kanál citromlevet:)ha nővérem épp nincs itt és nem szól simán beleittam volna:S
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!