Van kedvetek mesélni? Vagy csak velem történnek vicces éjszakai kirohanások a baba miatt?
:-)
Jópofa vagy. Mekkora a kicsi? Nálam is volt ilyen, volt hogy én is félve feküdtem egész éjjel, hogy fel ne ébresszem a gyereket,és reggel láttam hogy nem is volt ott. Volt hogy mikor mentem hozzá, lefejeltem az ajtófélfát. (szép lett a fejem nagyon :-) )
Volt hogy nem ahhoz a gyerekhez mentem, amelyik sírt, és szegényt majdnem felébresztettem.
Hogy motyogok e, nem tudom, a férjem mélyebben alszik nálam.
:-)))
Velem még ilyen nem volt, 7 hónapos a fiam. Beszélek álmomban egészen kicsi korom óta, de a férjem mélyebben alszik. Nálunk ő ilyen. Horkol, felkeltem éjjel, és halandzsázik. Volt, hogy mondta nekem, hogy nem piszkáljam, ő mindent kitakarított, vagy hogy mindent megevett, persze félig alszik ilyenkor. :)
:)
Azt hittem, egyedül vagyok ilyen zizi.
Születése óta külön szobában van a babánk, de nem egyszer takargattam már be párom kispárnáját éjjel, meg a karját puszilgattam, hogy anya nagyon szeret. :D
Volt olyan is, hogy felkeltem éjjel, mert éreztem, hogy keresztül mászott rajtunk a lányom (4 hónapos volt akkor, még nem is tudott mászni), és tiszta ideg lettem, hogy miért nem alszik nyugodtan. :)
Múlt éjjel pl. feküdtem vissza a párom mellé (lányomat néztem meg éjszaka), felül az ágyban kómásan, rám néz "ja, te vagy?" mondom "miért, kire vártál?" "azt hittem a Laci jött meg". Na mondom apukám, neked is jó éjszakád van. Laci a haverja, aki még sosem lakott vele. :D
Hát csajok szét röhögtem magam!
Párom is megkérdezte a védőnőnket hogy normális e az ha a gyerek első nyöszörgésére felkelek, felülök az ágyban (gyerek a másik szobában) és elkezdem simogatni a kispárnámat majd beszélek hozzá és elkezdem bepelenkázni, majd mikor hiába keresem azt a hülye ragasztószalagot a pelenkán, akkor jövök rá hogy hol vagyok és mit csinálok - ezt kb. 2 hónapos koráig csináltam mert azok után már végigaludtuk az éjszakákat "4-ig" :)
Párom jókat röhögött rajtam. Védőnő is elmesélte hogy ő is ezt csinálta az ő fiánál - nála tovább tartott mert rossz alvó volt a gyerkőc.
én rendszeresen keresem az ágyunkban éjjel a babánkat, volt, mikor felriadtam, hogy leesett .
nálunk is volt olyan, mikor a férjem karját puszilgattam :))
és ha vmiért végre átalussza az éjszakát, akkor felkelek és átmegyek hozzá a megszokott kelési időben, nem bírok aludni
Én egy valamire emlékszem:)Velünk alszik a kislányom(én alszok középen nehogy apa ráfeküdjön)
Mindig a kicsi felé fordulva aludtam,de valahogy akkor mégsem.Felsírt a lányom kereste a cumiját és én apa szájába tömtem a cumit és csak néztem,hogy mi van,miért sír még mindig a lánykám:))))))
De jòk mind!!!!!!! :)))
Èn volt hogy elaludtam ès felugrottam hogy hiszen a lányom a katomba van, hova tûnt, leesett? - a kisàgyàban aludt.
Volt hogy ràkiabàltam a pàromra hogy ràfekszik a gyerekre - ott se volt.
Borax glicerinbôl akartam 2 cseppet itatni vele Vigantol helyett...
Megfürdettem ùgy hogy semmit nem raktam a vizèbe (fürdetôt)
Mentsègemre legyen hogy naponta fèl òràt se foglalkozott vele a pàrom, csak èn, a kicsi borzasztò rosszalvò születèse òta ès tènyleg kimerültem de boldog vagyok hogy anya lehetek ès itt sokat segîtetek, jò hogy vagytok!!! :DDDDD
könnyesre röhögtem magamat...a férjem is...hát az a cumi apa szájában :) hihetetlen mit tesz a fáradtság
én ébren alvó vagyok már egy nyöszörgésre ugrok, könnyen kelek fel. nem irigyellek titeket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!