Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van kedvetek mesélni? Vagy...

Van kedvetek mesélni? Vagy csak velem történnek vicces éjszakai kirohanások a baba miatt?

Figyelt kérdés
Már számolni sem tudom hányszor keltettem fel a férjemet, h hol a gyerek, a karját hittem a babának és megpróbáltam talpra állítani (lóbáltam szegény karját, de aztán visszavette), volt már h arra ébredt h simogatom a hasát és azt mormolom fölé hajolva h semmi baj, csak anya most bepelenkáz téged, tegnap éjjel valamit rádobtam és felébresztettem, h vigyázzon mert ráesik a Manó! Mindezt úgy h a gyermek mindig külön ágyban alszik és nem szoptatom már éjjel.Egyelőre röhögünk rajta, de meddig tart ez az éjszakai anyaüzemmód?:-)
2012. jan. 10. 22:04
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

:-)

Jópofa vagy. Mekkora a kicsi? Nálam is volt ilyen, volt hogy én is félve feküdtem egész éjjel, hogy fel ne ébresszem a gyereket,és reggel láttam hogy nem is volt ott. Volt hogy mikor mentem hozzá, lefejeltem az ajtófélfát. (szép lett a fejem nagyon :-) )

Volt hogy nem ahhoz a gyerekhez mentem, amelyik sírt, és szegényt majdnem felébresztettem.

Hogy motyogok e, nem tudom, a férjem mélyebben alszik nálam.

2012. jan. 10. 22:09
 2/18 anonim ***** válasza:
100%

:-)))

Velem még ilyen nem volt, 7 hónapos a fiam. Beszélek álmomban egészen kicsi korom óta, de a férjem mélyebben alszik. Nálunk ő ilyen. Horkol, felkeltem éjjel, és halandzsázik. Volt, hogy mondta nekem, hogy nem piszkáljam, ő mindent kitakarított, vagy hogy mindent megevett, persze félig alszik ilyenkor. :)

2012. jan. 10. 22:18
 3/18 anonim ***** válasza:
82%
Semmi ilyen nem jut eszembe pedig már 2 éve "nemalszom" üzemmód van,de figyelem a kérdést ezért írok:)
2012. jan. 10. 22:25
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

:)

Azt hittem, egyedül vagyok ilyen zizi.

Születése óta külön szobában van a babánk, de nem egyszer takargattam már be párom kispárnáját éjjel, meg a karját puszilgattam, hogy anya nagyon szeret. :D

Volt olyan is, hogy felkeltem éjjel, mert éreztem, hogy keresztül mászott rajtunk a lányom (4 hónapos volt akkor, még nem is tudott mászni), és tiszta ideg lettem, hogy miért nem alszik nyugodtan. :)

Múlt éjjel pl. feküdtem vissza a párom mellé (lányomat néztem meg éjszaka), felül az ágyban kómásan, rám néz "ja, te vagy?" mondom "miért, kire vártál?" "azt hittem a Laci jött meg". Na mondom apukám, neked is jó éjszakád van. Laci a haverja, aki még sosem lakott vele. :D

2012. jan. 10. 22:30
 5/18 anonim válasza:
100%

Hát csajok szét röhögtem magam!

Párom is megkérdezte a védőnőnket hogy normális e az ha a gyerek első nyöszörgésére felkelek, felülök az ágyban (gyerek a másik szobában) és elkezdem simogatni a kispárnámat majd beszélek hozzá és elkezdem bepelenkázni, majd mikor hiába keresem azt a hülye ragasztószalagot a pelenkán, akkor jövök rá hogy hol vagyok és mit csinálok - ezt kb. 2 hónapos koráig csináltam mert azok után már végigaludtuk az éjszakákat "4-ig" :)

Párom jókat röhögött rajtam. Védőnő is elmesélte hogy ő is ezt csinálta az ő fiánál - nála tovább tartott mert rossz alvó volt a gyerkőc.

2012. jan. 10. 22:53
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

én rendszeresen keresem az ágyunkban éjjel a babánkat, volt, mikor felriadtam, hogy leesett .

nálunk is volt olyan, mikor a férjem karját puszilgattam :))

és ha vmiért végre átalussza az éjszakát, akkor felkelek és átmegyek hozzá a megszokott kelési időben, nem bírok aludni

2012. jan. 10. 23:02
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

Én egy valamire emlékszem:)Velünk alszik a kislányom(én alszok középen nehogy apa ráfeküdjön)

Mindig a kicsi felé fordulva aludtam,de valahogy akkor mégsem.Felsírt a lányom kereste a cumiját és én apa szájába tömtem a cumit és csak néztem,hogy mi van,miért sír még mindig a lánykám:))))))

2012. jan. 10. 23:08
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

De jòk mind!!!!!!! :)))

Èn volt hogy elaludtam ès felugrottam hogy hiszen a lányom a katomba van, hova tûnt, leesett? - a kisàgyàban aludt.

Volt hogy ràkiabàltam a pàromra hogy ràfekszik a gyerekre - ott se volt.

Borax glicerinbôl akartam 2 cseppet itatni vele Vigantol helyett...

Megfürdettem ùgy hogy semmit nem raktam a vizèbe (fürdetôt)

Mentsègemre legyen hogy naponta fèl òràt se foglalkozott vele a pàrom, csak èn, a kicsi borzasztò rosszalvò születèse òta ès tènyleg kimerültem de boldog vagyok hogy anya lehetek ès itt sokat segîtetek, jò hogy vagytok!!! :DDDDD

2012. jan. 10. 23:17
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

könnyesre röhögtem magamat...a férjem is...hát az a cumi apa szájában :) hihetetlen mit tesz a fáradtság

én ébren alvó vagyok már egy nyöszörgésre ugrok, könnyen kelek fel. nem irigyellek titeket...

2012. jan. 10. 23:29
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
3 hónapos a lányom és most hagytam abba a párnám simogatását és ringatását. Volt, hogy sírt a babám és elkezdtem ringatni a párnám, de a lány mégsem hallgatott el. Ekkor jöttem rá, hogy nem is őt ringattam. Nem aludt soha az ágyunkban. Nem tudom ez miért lehet, azt hittem csak velem történik ilyen furcsaság.
2012. jan. 10. 23:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!