Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van kedvetek mesélni? Vagy...

Van kedvetek mesélni? Vagy csak velem történnek vicces éjszakai kirohanások a baba miatt?

Figyelt kérdés
Már számolni sem tudom hányszor keltettem fel a férjemet, h hol a gyerek, a karját hittem a babának és megpróbáltam talpra állítani (lóbáltam szegény karját, de aztán visszavette), volt már h arra ébredt h simogatom a hasát és azt mormolom fölé hajolva h semmi baj, csak anya most bepelenkáz téged, tegnap éjjel valamit rádobtam és felébresztettem, h vigyázzon mert ráesik a Manó! Mindezt úgy h a gyermek mindig külön ágyban alszik és nem szoptatom már éjjel.Egyelőre röhögünk rajta, de meddig tart ez az éjszakai anyaüzemmód?:-)
2012. jan. 10. 22:04
1 2
 11/18 Disi ***** válasza:
100%
Húúú olyan velem is előfordult többször is, hogy azt hittem leejtettem a babám. Néha köztünk alszik és már én sem tudom követni, hogy mikor sikerül visszaraknom a helyére és mikor nem. A plüssmacik is van hogy ottragadnak, na én azokat szoktam éjszaka babusgatni :)))
2012. jan. 10. 23:46
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Én ilyeneket nem csináltam, de Apának van egy "szokása". Rendszeresen arra kelek az éjjel, hogy szinte agyon csap a kezével, mert olyan hirtelen nyúl felém, s ragad meg, hogy a Fiúnk -aki már 14 hós - le ne essen az ágyról. Sose aludt velünk egy ágyban...

Azért milyen érdekesek ezek a dolgok!

2012. jan. 10. 23:54
 13/18 A kérdező kommentje:

akkor másnak sem kapcsol ki az anyaagya:-))))))))))) jókat nevettem, köszi!!!!

nem éjszakához hanem fáradtsághoz kapcsolódik, egyszer hosszú autóút után végre ágyba kerültünk volna és egyáltalán nem tűnt fel, h a gyógyszertári (kifejezetten büdös halszagú) popsikrémmel krémeztem végig a gyereket az ugyanolyan tégelyes fürdető helyett, ráadásul a popsikrém nagyon ragaszkodott is hozzá, feküdt a nyálkás gyerek a kádban, mi meg fintorogva röhögtünk.

Másik eset már nagyobb és virgoncabb korában történt, mindent bevet ugye az ember h a pelenkázón tartsa, így cselgáncsközvetítést rendeztem :"és akkor L. jobb lábát anya karja köré fonja miközben bal lábával hárít..." és annyira belefeledkeztem, h mire végigment a közvetítés, sudocreamillatú lett a gyerek, akkor jöttem rá, h megint a rossz tégely után nyúltam:-)

én rendszeresen azt hiszem h közénk fulladt a paplanba és rángatom a paplant meg paskolom, de soha nem aludt közöttünk, nem is értem. Valószínűleg nálunk az van, h mivel egy szobában alszunk vele, nyüsszen egyet, én félálomba kerülök és megpróbálom ellátni, keresni. Előfordult h arra ébredtem fel, h állok a kiságy mellett és meredten bámulom. És soha nem voltam alvajáró. Eddig:-)

2012. jan. 11. 08:28
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

sziasztok!

Igaz az én történetem nem éjszaka történt,de az éjszakai nemalvásnak köszönhető!Ép fogzik a fiam így nem részletezem mennyit alszom éjszaka....Tehát reggel jó kómásan ébredtem lassan elkészültünk és elmentünk vásárolni!3 hete költöztünk új lakásba az a történethez tartozik!Végeztünk vásárlással elindultunk szépen haza csesztetem a zárt nem nyílik,még csesztetem továbbra sem,nagyon mérgelődtem már mire kijött a volt szomszédom aki nem igazán értette mit csinálok itt??:)Mire végre leesett hogy a régi lakásba mentem haza annyira fáradt voltam...... nem győztem valami hülye magyarázatot keresni persze nem tudtam.....Na szerintem ennél durvábbat lehetetlen előadni nem is nagyon dicsekszem vele...férjemnek sem meséltem még el!:) még jó hogy az új tulaj nem volt otthon!_D:D

2012. jan. 11. 08:57
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon jókat írtatok!:)Akkor nem csak én vagyok ilyen kómás.Párom csinált egyszer olyat,mikor a kisfiunk felsírt (kb 3 hónapos volt),hogy kaj-kaj kaj.Evvel nyugtatta én meg nevettem rajta éjszaka:)
2012. jan. 11. 11:14
 16/18 A kérdező kommentje:
#14-es! anyuka beépített hazataláló gps-el! meséld el a férjednek, nevessetek egy jót rajta:-)
2012. jan. 11. 11:50
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Még egy eszembe jutott. Elég nehezen sikerült beállítani a légzésfigyelőt és akkor is jelzett, amikor lélegzett a lányom. Aztán végre sikerült jó erősségre rakni, így hetekig nem volt fals riasztás- Aztán egyik reggel mégis megszólalt, én meg csak lenyomtam és visszadőltem az ágyba. Beletelt néhány mp-be, míg rájöttem, hogy basszus, nézzem már meg a babát. Szerencsére lélegzett.
2012. jan. 11. 20:12
 18/18 anonim ***** válasza:
velünk aludt a lányom, 1 évesen szoktattuk kiságyba. Mikor még csak pár napja aludt külön, egyik éjjel a férjemet kaptam el, nehogy leessen az ágyról, pedig csak helyezkedett. Szegény megijedt kicsit, hogy miért rángatom. :)
2012. márc. 12. 23:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!