Extrém, vicces baba altatási módok?
Lehet, hogy ez nem extrém, de leírom.
Lányom mindig velünk aludt el este tv-zés közben és általában köztünk aludt.
Fiam 13 hónapos. Július vége óta, amióta külön szobában alszik, ha már tudom, hogy álmos, a nappaliban csak a kis villanyt kapcsolom fel és a tv megy. Általában ilyenkor megy a Barátok közt. Az első rész alatt el szokott aludni, persze babakocsiban. Beleteszem, kap inni, majd a cumiját és elkezdem lassan tologatni, miközben nézem a filmet. Ez bevált. Szobában apával és a nővérkével nem tudnám elaltatni, mert akkor megy a piszkálódás. Ha éjszaka megébred, nem is tudom köztünk visszaaltatni. Most is betettem a kiságyába, cumit a szájába és kijöttem. Ő pedig elalszik. Isteni. Éjjel is alszik. Lányom még 3 évesen sem aludta át az éjszakát.
Hogy vicces-e, nem tudom, de nekem extrém.
Pár hete történt először, hogy a 17 hónapos kisfiam a nagyszüleinél aludt, mert mi vidékre utaztunk. Itthon elalszik szépen, ott azonban nem volt hajlandó, üvöltött, ha csak a szoba felé indultak vele. Ott nincs kiságy, a nagyágyban altatták volna, ám onnan folyamatosan kiugrált, és kirohant a konyhába hűtőmágneseket tologatni.
Másfél órát kínlódtak vele, már a szemét dörzsölte és folyton elesett a fáradtságtól, amikor kitalálták, hogy elviszik autózni. A harmadik saroknál bealudt, és arra sem ébredt fel, hogy kiveszik az ülésből és felviszik a lakásba. Aludt egy hang nélkül reggelig.
Remélem, azért a szüleim még hajlandóak lesznek elvállalni. :)
Mi átmentünk mindenen... kézben tartva sétálgatós, babakocsiban tologatós, ölemben ülve ringatós, ágyba fektetve hátát simogatós, kanapén ülős onnan nézős, ajtóban állós várakozós, ajtót rácsukó, elköszönős én is megyek aludni kisfiam.... :)
Szépen fokozatosan leszoktattam "magamról", szerencsére már egyedül alszik.
Nem tudom ez extrém-e, de hosszú folyamat volt.
az én kislányom cicin alszik el úgy hogy közben matat a számban kezével, lábával.
csecsemő korában a mellkasunkon aludt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!