Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Extrém, vicces baba altatási...

Extrém, vicces baba altatási módok?

Figyelt kérdés
2011. szept. 27. 15:11
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
A hajszárítót én is bevetettem pár alkalommal 2-3 hónaposan, de csak végső esetben, nem akartam, hogy hozzászokjon.
2011. szept. 27. 21:41
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

az én fiam kb 4 hónapos korától 10-11 hónapos koráig porszívóval aludt csak el....

az ágy mellett volt mindig ha nem tudtam el altatni be kapcsoltam kb 5 perc és elaludt.

ha éjjel ébredt akkor mindig porszívózni kellett máskülönben ordított

:(

ez idő alatt leégett a 40ezres porszívó :((

érdekesség benne:

panelba lakunk, de soha sem szóltak a szomszédok, hogy miért megy minden este, éjjel a porszívó...

2011. nov. 7. 13:14
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

én most kaptam röhögőgörcsöt. a 3 éves kisfiúnk az apjával akart elaludni. Éééés a férjem elkezdett neki 1-től egyesével számolni, hogy attól majd tutira elalszik. Szép lassan 1...2... 142-nél jöttem ki :DDDD sírva a röhögéstől. Szerintem azóta már 1000 körül járhatnak :DDD

Elképzeltem, ahogy majd eljut az 1465142-ig :DDD

2012. jan. 28. 20:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!