Kamaszok, nektek milyen furcsaságaitok vannak, amit nem néznének ki belőletek?
Nem tudom normálisan megfogalmazni a kérdést. :/ :D Remélem értitek...
Belőlem például senki nem nézné ki, hogy napi szinten hallgatom a Magyar Katolikus Rádiót. :D Esténként elalvás előtt szoktam hallgatni fél-1 órát, néha napközben is.
16/L
Hogy kemény FPS rajongó vagyok és hogy értek a számítógépekhez, még a részeihez is :D
Nem annyira kamasz, de lélekben még az 19/L :)
belőlem azt nem szokták kinézni, hogy kitűnő tanuló vagyok. ha épp erről beszélgetünk, és elárulom, akkor általában kiröhögnek, hogy "áááá te biztos nem!", és ha elmondom 5x teljesen komoly arccal, akkor is megvannak róla győződve, hogy kizárt. talán 15 perc elteltével fölfogják azért általában... meg rendszeresen megkérdezik, hogy félév és évvége környékén, hogy buktam-e valamiből...:S tényleg nincs tipikus stréber kinézetem, szőke vagyok, és sokszor értetlen, sminkelek, minden hétvégén diszkóba járok, voltam már párszor részeg, és cigizni is szoktam, de ettől még nem kéne hülyének nézni.!
a másik, amit nem is tud rólam senki, és ezt tényleg sose hinnék el, hogy hiszek Istenben, és minden nap szoktam imádkozni. mondjuk templomba egyáltalán nem járok, és nem is élek úgy, ahogy a Biblia szerint kellene, és nem sok mindent tudok a vallásról, de azért valamilyen szinten "gyakorlom" a vallást :)
16L
Belőlem azt, hogy minden nap meghallgatom a magyar és a székely himnuszt az mp3 lejátszómon.
15/L
* imádom a szép ágyneműket ♥
* blogot írok
Ezeket szerintem senki nem nézné ki belőlem.
17/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!