Éreztétek (többségben) hogy elment a nyákdugó? Hogy valami kijött belőletek? És hol "hagytátok el"? (wc, bugyi? )
Én nem találkoztam vele:)
Barátnőmnek viszont 1 hétig távozott apránként,mégis túl hordta 2 héttel:)
Köszi.
Igen, azt tudom hogy nem jelenti a szülés indulását is, van aki hetekig még egyben van, miután távozott a nyákdugó.
Csak kíváncsi vagyok. :)
Az első szülésemnél elment a magzatvizem (40+1), éjjel felébredtem valamire, gondoltam, kimegyek pisilni. Az ajtóban zutty....aztán a WV-ben még egy zutty, ez utóbbi tartalmazta a nyákdugót.
Második szülésnél burkot repesztettek (40+4), ott gondolom, a szülésznő találkozott vele, én nem láttam. :-)
Én a Westendben voltam éppen,kb 38-39 hetes lehettem.Eyszercsak én is érzem ezt,hogy "zutty",bementem a wc-be gyorsan,és ilyen kocsonyás átlátszó valami volt a papiron.Gyorsan haza menetem,azán a kórházba,de hazaküldtek.
41+2 hétre szültem,de igy is inditották!!
2 gyereket szültem már, de nem vagyok benne biztos hogy a másodiknál az az volt e... Elsőnél nem találkoztam konkrétan ahhoz hasonlóval..
A másodiknál mikor kiléptem a fürdőkádból, nálunk ez elég magas, így nagyobbat kell lépnem valami kiesett belőlem. Én akkor arra gondoltam, hogy az az volt, de az ügyeletes doki szerint nem..:S
Így utólag tudom, valószínűleg az a világos nyúlós kis izé lehetett az..Miután ez távozott 1 napra rá szültem is. Sajna ha jobban a helyzet magaslatán állok, talán elkerülhettem volna pár sajnálatos eseményt.
Az első gyermekünknél, boltba induláskor a kocsiban éreztem egy kisebb folyást, visszajöttünk megnézni és az volt. Bolt helyett kórházba mentünk, 12 óra múlva találkoztunk a Picivel.
Másodiknál az első éjjel fölköltött amit sosem tett jól végig aludta az éjszakát, most mintha megijedt volna. Ahogy felültem ránézni éreztem ugyanazt a kisebb folyást. 6 óra múlva foghattam a legkisebbet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!