Vajúdás alatt van rajtatok bugyi?
Hát belölem folyt folyamatosan valami.
Külföldön szültem itt adnak a korházban mindent.
Vagy is mikor bementem ott elfolyt rögtön a magzatvíz így gyorsan ledobtama farmeremet meg bugyimat és már adtak is egy neccbugyit betéttel. Akkor felvettem a szülö ruhámat (melegítö és egy combközépig érö bö ruha). mivel innen még sétálgatnom kellett, meg wc-re menni, meg nem is lehetett nagyon feküdni így amikor felfektettek méhszájat nézni akkor levette rólam a bába, majd ö maga húzott újat fel nekem mikor felkelhettem. még akkor is mikor a kitolási szakasz elnyúlt és 10 percet állva kellett vajúdnom hogy kicsit a gravitáció segítsen, akkor is húzott rám bugyit.
Otthon nem tudom hogy megy, de feküdni képtelenség végig, én a kitolási szakaszig nem is tudtam volna ülni (habár járkálni sem ment nagyon) , így közben folyhat belöled minden így gondolom bugyi és betét mindenképpen kell már a szülésre is.
A bugyi egy zavaró tényező a vajúdáskor. :)
nekem nagyon folyt a magzatvizem, a bugyi aztán nem tudta volna felfogni. :)
Volt alattam egy csomó kórházi takaró, de még azt is elárasztottam.
Szóval bugyit le! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!