Vajúdás alatt van vérzés? Kell már akkor is betét, vagy csak szülés után fog kelleni? Olvastam már olyat is hogy vajúdás alatt bugyi nélkül volt a kismama, vagy hogy működik ez?
Szia!
Tágulásos érzésnek hivják a vajuás alatti vérzst.
Nem szokták engedni a bugyit,többnyire csak egy hálóinget vehetsz fel.
Nekem nem kellett betét,egy kislepedőt cserélgettek alattam.
Szia!
Amikor megtörténik a beöntés,elmész a mosdóba,
10-15 percig ott vagy,utána le kell zuhanyozni.
Ezután már nem kell,hogy rajtad legyen a bugyi:)
Legalábbis nálam így volt.
Szülés után is,ha már elég erős vagy le kell zuhanyoznod,és
utána már a saját betétedet kell használnod.
Szia!
Én 5 perces fájásokkal mentem be a kórházba, így ott vajúdtam, itthon semmi vérzés nem volt, a szülőszobán meg már úgyis bugyi nélkül kell feküdni (de ott sem emlékszem, hogy véreztem volna, csak a burokrepesztésnél, egy kicsit.
7 hós kislány anyukája
Én nagyon is véreztem,mert nagyon gyorsan tágultam. 2 és negyed óra alatt szültem meg.
Rajtam sem volt bugyi,hiszen a dokik sűrűn nézik,hogy mennyire tágultál már.
Szia!
Engem haza küldtek tágulni, majd amikor 5 percesekkel mentem vissza akkor voltak hajlandóak felvenni az osztályra!
Nekem elég közepes mensi jellegű vérzésem volt a tágulás alatt, de nem nagyon érdekelte az orvosokat, a fogadott orvosomat tájékoztattam, de azt mondta, amig nem telefonálnak neki addig nem tehet semmit.
De 3 nap után elfojt a magzatvízem és a doki a hívás után fél óra múlva ott volt mellettem a szülőszobában és 2 óra 20 perc alatt megszültem a kislányomat!!
Boldog babavárást kíván 11,5 hónapos anyuka!
Könnyű szülést!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!