Ti elengednétek a 14,5 éves lányotokat a 15 éves barátnőjével, repülővel, Párizsba?
Figyelt kérdés
2012. okt. 21. 12:52
61/123 anonim válasza:
attól hogy rühellik az angolokat lehet beszélni angolul és valószínű értik is de ettől függetlenül nem engedném el ! Nem csak azért mert mint valaki mondta " 2 néger el viszi őket " mert ezt 1 20 éves csajjal simán meg tudják csinálni. Hanem mert egyszerűen nem vagytok elég idősek hozzá.
62/123 anonim válasza:
Annyi összeviszaságot lehet hallani hogy mik törtenek külföldön gyilkolas megerőszakolás,hát sztem ettől felti a szülő a gyermekét.igaza is van .Különben is 15 évesnek 8 kor mar otthon a helye nem meg Párizsban nem megy ez olyan könnyen nem tudnak magukra vigyazni.Még 20 evesen is meggonlja aze az ember
63/123 anonim válasza:
BESZAROK!!! xD megy a napiszarra
64/123 anonim válasza:
na "szarban" az ország.. :D na mind1 bocs
simán elengedném ha anyagilag megengedhetném magamnak
65/123 anonim válasza:
"Tudunk angolul.Párizsban nincsenek annyira négerek.Meg nem keveregnénk olyan helyeken.."---> 1. angolal tényleg k*rva sokra mentek. engem kise akartak szolgálni mert angolul beszéltem 2. Párizsba csak keveregni lehet
"De mi talpraesettek vagyunk és elővigyázatosak.Nem vagyunk egy kicsit sem naívak." 14-15 évesen pontosan, hogy azok vagytok
"mert a szülőkkel ciki" pedig egy jó ideig szülő nélkül nem mehetnétek
Amúgy a válaszaidból itélve a szomszéd településre se engednélek téged.
66/123 anonim válasza:
Végignéztem az összes választ és az a tény legalább megmutat, hogy szinte mindenki egy véleményen van, márpedig, hogy nem normális elengedni egy 14 éves kis pic*át egyedül a barátnőjével, főleg nem Párizsba. Az a tény viszont elkeserít, hogy a 14 éves lány meri azt hinni magáról, hogy ezt megteheti és még fennhangon hirdeti is, hogy nem naív, ja persze azok után, hogy miniszoknyában akar pasizni. Figyelj már Drága, a tojáshéj még igencsak a seggeden van, és legyen csak ott még egy darabig. Bármennyire felnőttnek érzed magad (mint általában az ilyen korúak, ahogy egyszer én is) az ilyen miniszoknyás és hasonló megnyilvánulásaid árulják el, hogy egy kis buta ri*i vagy! Ha ez tényleg igaz, hogy el akarsz menni Párizsba a hozzád hasonló "okos" barátnőcskéddel, akkor inkább olvasd el az előttem szóló 50 ember kommentjét... Szánalmas!
67/123 Synesztro válasza:
Liam Neeson - Elrabolva című filmjét ajánlom figyelmedbe. Pont Párizsba megy 2 lány az egyiket meg is ölik. Képzeld el a Te lányodra.:S Hogy őszinte legyek és sajnálom hogy ezt kell hogy mondjam, de még 18 évesen is csak min.1 pasival engedném ki, mert fiúkkal más a helyzet, egy fiút nem rabolgatnak csak úgy el, egy jól kinéző fiatal lányt azonban bármikor elrabolhatnak prostitúcióra.:( Ilyen a világ.
68/123 anonim válasza:
De minek is próbáljuk rávenni, hogy itthon maradjon? Mivel ők úgyis olyan "talpraesettek" semmi baj nem érheti őket...de menjél csak kislány, ha neked úgy tetszik. Csak majd nehogy a hírekben legyél benne, így: "Két tizenéves lány külföldön ragadt."
69/123 A kérdező kommentje:
Anyáék elengedtek, a héten vesszük meg a jegyeket,és ti itt mind féltékenyek vagytok azért mondtok ilyeneket.Viszünk önvédelmi gáz spray-t és nem lesz semmi bajunk,a tekken meg csak egy ócska film.
2012. okt. 23. 11:52
70/123 anonim válasza:
Biztos hogy KAMU
Deha nem, akkor látszik kire ütött a csaj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!