Elengednétek a lányotokat hétvégén?
Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok és barátnőmnél lesz egy kis összejövetel ami az lenne hogy dvd-nénk meg zenét hallgatnánk tökre ellenénk srácok nem lennének. csak 4-en lányok. jól tanulok. de apum nem akar elengedni mert múlt héten is kinn voltam 11-ig és ebből ne csináljunk rendszert de én annyira szeretnék menni. valami ötlet hogy tudnám rávenni? segítsetek2012. okt. 9. 17:13
1/8 anonim válasza:
mondd meg apukádnak,hogy vigyen el ő a barátnődhöz,így megismerheti őt vagy a szüleit és hátha megynyukszik. és gondolom van mobilod,mondd neki hogy ha kell rá is csörögsz,hogy tudja minden oké..!
ennyi idősen már elengednélek.
2/8 anonim válasza:
Szegénykém :(( Én tényleg nagyon sajnállak, hogy még ennyit sem engednek meg neked. A barátnődhöz mész, még csak nem is diszkóba... 13 éves koromba elmentem a haverjaimmal inni, akkor először. Sőőt, még cigit is szívtam, egyáltalán nem szoktam rá. :OO Azóta ezt havi 3x megismételjük. Mégis normális ember lett belőlem, a szüleim nem korlátoztak semmi ilyesmiben, mert tudták, hogy nem lesz semmi, megbízhatnak bennem/bennünk. Talán le kellene ülnötök ezt megbeszélni szépen nyugodtan, majd ha ez nem használ, bejelenteni, hogy márpedig te akkor is elmész a barátnődhöz. De te ismered igazán apukádat, neked kell tudni.
3/8 anonim válasza:
Az első válaszolóval egyetértek,így igazán elengedhetne,vagy menjenek hozzád a csajok.
4/8 anonim válasza:
Én 14 évesen éjfélig lehetek "kint". De nem bárhol csak pl barátnál stb.
5/8 anonim válasza:
én akkor is elengednélek ha srácok is lennének, 17 évesen szerintem ez már nem akkora nagy gond. Feltételezem van magadhoz való eszed és tudsz vigyázni magadra, akkor meg miért ne?
6/8 anonim válasza:
Igaz én csak 14 vagyok de meg kockáztatok egy választ egy csomó oltást és lepontosást.. :D
Amúgy szerintem apudnak megmutathatod a válaszom is..
szeptember 22. : fellépés + bál (hajnal2ig)
október 6: fellépés + bál rokonoknál aludtam másnap dél körül értem haza
és most hétvégén szintén fellépés utána meg bál.. mivel csőszlány vagyok végig maradnom kell.. 5körül jövök haza. :D
7/8 A kérdező kommentje:
végül elengedtek :) nem rég értem haza egyességet kötöttünk meg kellett csörgetnem mikor barátnőmhöz értem meg mikor ő hívott egyszer akkor kellett fel vennem h minden okés :)
2012. okt. 13. 09:21
8/8 anonim válasza:
Akkor oké,a lényeg hogy megbízzanak benned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!