Ti elengednétek a 14 éves lányotokat?
Hú hát nem is tudom. Mennyire megbízható és felelősségteljes gondolkodású a lányod? Mert ha megbízol benne, nem szokott átvágni akkor akár meg is engedheted. Én 14 évesen koleszos voltam így elég szabadon éltem (viszonylag), de ennek ellenére nem tudom mit tennék, ha a lányom ezzel állna elő (most még csak 5) mert ha nagyon szigorú vagy akkor az a baj, de ha elengeded akkor meg egész nap stresszelsz.
És ha felajánlod, hogy elviszitek őket autóval, vagy megbeszéled vele, hogy amikor megérkeztek akkor telefonáljon aztán 3 óránként kb, mert ha nem akkor elmentek érte.
A 80km tényleg sok, de nem hiszem, hogy a buszozással gond lesz és "csak" élményfürdőbe mennek (baj mondjuk a ház előtt is történhet vele).
Sajnos közelebb nincsen ilyen lehetőség...
Megbízok benne,jó a kapcsolatunk,nem cigizik,nem iszik,nem pasizik...de nemtudom mit tegyek..
Hát akkor szerintem engedd el. Igaz még kicsi 14 éves, de mostanában a 14 évesek már kis felnőtteknek érzik magukat. Legalább a te lányod csak élményfürdőbe akar menni és 7-8 felé hazaér. Az imént volt egy kérdés amit egy szintén 14 éves lány tett fel, hogy miért kapott ekkora büntit, mert piásan cigiszagúan 12-re ért haza befestett tincsekkel (2 órával később, mint ígérte) Ehhez képest az élményfürdő gyerekprogram. És arra is jó, hogy meglásd mennyire megbízható a lányod, plusz ha elengeded jófej vagy és ő is látja, hogy megbízol benne ami még jobbá teszi a kapcsolatotokat.
Viszont beszéld meg vele, hogy bizonyos időközönként telefonáljon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!