Ti elengednétek a 14,5 éves lányotokat a 15 éves barátnőjével, repülővel, Párizsba?
Én simán elengedném,
Párizs forró leszbi csók...mhhh
Elvégre miért menne egy 14 éves lány egy 15 évessel Párizsba...
Legalább megnyugodtam, hogy bőven nem én vagyok a legcikibb 15 éves:D
Édesem...Azt se tudom mit írjak.Erre már nincs mit:DD
Tudom, már felesleges a válasz, és ha x válasz nem hatott meg az x+1edik sem fog, de azért mégis.
Nem, nem engednélek el. Nem vagy felnőtt, nem vagy nagylány, semmi. Naiv viszont, az nagyon. Szerinted komolyan elég lesz egy gázspray Párizs ellen? Minek viszel egyáltalán gázsprayt? Ha miniruhában akarsz pasizni, akkor magad ellen hívod ki a sorsot. Mégis kivel akarsz te pasizni? Kötve hiszem, hogy korodbelivel, egy 20-22 éves vagy idősebb pasi meg szerinted megáll a cuki szemezésnél? Szerinted, akit 3 nap alatt "fel tudsz szedni" nem csak a szexre hajt? És szerinted egy gázspray a táskádban elég lesz arra, hogy ne d*gjon meg? Ha meg arra hajtasz csak gratulálni tudok, és sajnálni magam, amiért az ilyen r*bancok miatt mindenki lesújtóan beszél a korosztályunkról.
Ciki a szülőkkel menni? Gratulálok, értelmi szint megvan. Inkább nem folytatom...
15/L
Ha igaz..pfff hat szohoz sem jutok...habar olyan erzesem van hogy jot nevettek a gep elött a valaszokon...Azt azert ne felejtsetek el hogy fiatal egeszseges lanyok vagytok...nehogy egy vesevel gyertek haza...ha eppen meg visszatertek valaha...a szervkereskedelem müködik minden fele...Meg nem utaztam repülön de egy kiskoru csak igy utazhat kiserö nelkül? Hmm..nem hiszem...Nem engedem el semmi de semmi penzert a gyermekem!Ha ez kamu remelem jot nevettetek a valaszokon..ha pedig nem akkor aJo Isten kiserjen utatokon...sajnalom hogy ilyen a vilag...
egy 36eves 3gyermekes ANYA
Nem engedném el.
Először is azért, mert 14 éves. Párizs hatalmas, és jóval veszélyesebb, mint Magyarország nagyvárosai.
Messziről jött ember azt mond amit akar. Láttad az Elrabolva című filmet? Ajánlom figyelmedbe, teljesen valószerű a film cselekménye. Fiatalkorú vagy, a szüleid felelnek azért, ha bármi bajod esik. Ha menne veletek megbízható felnőtt, akkor esetleg megfontolnám.
Édes jó Istenem....viszünk önvédelmi gázsprayt..
1: repülőben kézipoggyászban nem viheted fel
2: ha csak én akarnálak megerőszakolni,és nem egy rutinos róka akik ketten-hárman vannak, akkor is mire elővennéd, túl lennénk mindenen..
3: ha ilyen hülye szüleitek vannak megérdemlitek egymást
4: ha valaki mutogatja magát, ne sírjon hogy megdugták...
5: még szerencse hogy a beteg férfiakon kívül mindenki más idiótának nézne titeket, és jót röhögne rajtatok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!