Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szülők! Elengednétek 15 éves...

Szülők! Elengednétek 15 éves lányotokat?

Figyelt kérdés
Én vagyok a lány, csak érdekel a véleményetek, hogy oda álljak-e anyuék elé a kérdéssel, vagy ne. Van egy komoly kapcsoltam, és ott szeretnék aludni a barátomnál. Mivel még azért annyira nem régóta vagyunk együtt, semmi nem történne, ezt el is mondtam a barátomnak, megértette. Én tényleg nem szeretném, csak olyan jó lenne este összebújva elaludni, majd reggel mellette ébredni.:) Ti elhinnétek, ha ezzel állna elő a lányotok?
2012. okt. 16. 18:05
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
49%
Ha szavahihető és megbízható lenne a lányom, akkor megbeszélném az apjával, és én a részemről elengedném. (Ja, és a f@sz napközben is feláll ám!!! Nem kell ahhoz együtt "aludni". :) )
2012. okt. 16. 18:07
 2/12 anonim ***** válasza:
63%

Szerintem ez attól függ, hogy egyébként mennyire vagy bizalmi viszonyban az anyukáddal.

Én nem voltam, akármit mondhattam, tuti az ellenkezőjét tette fel rólam úgyhogy nem is mondtam neki soha semmit. Apukámmal viszont jóban voltam, vele mindent meg tudtam beszélni, ő kétségek nélkül elhitte akármit mondtam. Bízott bennem és én soha nem is éltem ezzel vissza.

Elengedett volna és nem lett volna probléma.

2012. okt. 16. 18:10
 3/12 anonim ***** válasza:
82%
Én nem engedném, de ha elém állna, megbeszélném vele, és nem ordibálnék, anyáznék, és nem ütném-vágnám, mint velem tették, mikor 18 évesen kérdeztem ezt. Simán elmondanám, miért nem, és mikor igen, és hogy ha mellette akar ébredni, megteheti majd idővel, és nagyon boldog lesz akkor, annál édesebb lesz akkor az ébredés.
2012. okt. 16. 18:20
 4/12 anonim ***** válasza:
50%
én nem engedném,mert még ráérsz egy-két évet az ilyesmivel
2012. okt. 16. 18:25
 5/12 anonim ***** válasza:
63%
nem engednélek el. 2 év múlva esetleg.
2012. okt. 16. 18:49
 6/12 anonim ***** válasza:
82%
17 alatt nem engedném meg a lányomnak,és 17 évesen is akkor ha 1 éve együtt vannak.Gyerek vagy még,ez a "komoly" kapcsolat nem valószínű,hogy sokáig tart,nagyon ritka hogy házasság és együtt leélt élet lesz egy tinikapcsolatból.Egy 15 éves még naív,éretlen élet tapasztalata nem sok van,és tudom,hogy ez a nem történne semmi lehet először bejön de aztán szépen hozzászoknak a dologhoz,egyre többre vágynak.Az együtt alvás a felnőtt kapcsolatok sajátja,mint ahogy a szex is,legalábbis 17-18-19 év felettiekre gondolok itt.Gondolj bele ha 2 hónap múlva új barátod lesz aztán újabb,egy idő után mindegyiknél ott alszol 20 éves korodra több pasi ágyában is megfordulsz? Mindennek meg van az ideje az együtt alvás, a szex ideje még nem jött el,gondolj bele ráadásul felnőttként semmi újat sem fogsz megtapasztalni,ha most mindent kipróbálsz.Egy 15 évesnek még fejletlen a személyisége,könnyen befolyásolható,igen könnyen rávehető dolgokra így jobban is kell rá még vigyázni,mint egy 17-18 évesre,és nem azért,mert a 18 éves nagykorú mert attól még nem felnőtt.Ha az én lányom lennél elbeszélgetnék veled,elmondanám ezeket plusz sok negítiv dolgot,észérveket és megígérném,hogyha 17 évesen is együtt lesztek vagy esetleg egy másik fiúval lesztek már legalább 1 éve együtt,továbbra is megbízható,egyenes ember maradsz akkor megengedem az együtt alvást akkor sem minden este és nem hétköznap de megengedem.
2012. okt. 16. 19:19
 7/12 anonim ***** válasza:
82%
kislány vagy még. Meg az összes többi, aki lepontoz azért mert még GYEREKEK VAGYTOK!
2012. okt. 16. 19:56
 8/12 anonim ***** válasza:
63%

15 évesen komoly kapcsolat? Ez jó :-)

Nem engedném.

2012. okt. 16. 20:10
 9/12 anonim ***** válasza:
85%
15 évesen nem. És tisztában vagyok azzal, hogy nem csak éjjel és ágyban lehet csinálni. Egyszerűen vannak korlátok, amiket fel kell állítani.
2012. okt. 16. 20:40
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Szülő vagyok, nem tartom magam maradinak, de nem engednélek el..

Korai még. Nem kell siettetni a dolgokat.

A tini szerelemnek is megvan a maga szépsége.

És ez még nem az együttalvás időszaka.

2012. okt. 17. 10:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!