Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szülők! Elengednétek 15 éves...

Szülők! Elengednétek 15 éves lányotokat?

Figyelt kérdés
Én vagyok a lány, csak érdekel a véleményetek, hogy oda álljak-e anyuék elé a kérdéssel, vagy ne. Van egy komoly kapcsoltam, és ott szeretnék aludni a barátomnál. Mivel még azért annyira nem régóta vagyunk együtt, semmi nem történne, ezt el is mondtam a barátomnak, megértette. Én tényleg nem szeretném, csak olyan jó lenne este összebújva elaludni, majd reggel mellette ébredni.:) Ti elhinnétek, ha ezzel állna elő a lányotok?
2012. okt. 16. 18:05
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Úgy gondolom, hogy nem engedném meg a 15 éves lányomnak, hogy a barátjánál aludjon. Lehet, hogy te úgy tervezed, nem történne semmi, csak aludnátok, de honnan tudod biztosan, hogyan alakulhatnak az események, mit gondolna, tenne a fiú? A fiú szülei szerinted mit gondolnának rólad, ha becuccolnál hozzájuk éjszakára? 15 évesen az embernek még nincs komoly kapcsolata, mert még nem nőtt fel hozzá.

Bújjatok össze egy moziban, parkban, kávézóban, de ne az ágyban. A fiú hány éves? Voltak előző barátnői, akik nála aludtak már, vagy honnan jött egyáltalán az ötlet?

Nekem is van 2 lányom, de még kicsik. Én is voltam 15 éves, és jól emlékszem még azokra az időkre. Lehet, hogy most azt gondolod, őskövületek vagyunk, pedig csak a tapasztalat és a jószándék beszél belülünk (legalábbis belőlem biztosan).

2012. okt. 17. 13:09
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

A lányom 15 éves volt amikor elkezdett járni a barátjával, a srác 17 éves volt. Tavasszal kezdtek el járni, tehát már jó idő volt, de az két hónapba telt, mire bemutatta itthon, vagy ő elment volna a barátjáékhoz.

Ez után megegyeztünk abban a szülőkkel, hogy 10-ig maradhatnak a másiknál, és ha lekésnék a buszt (városon belül távol lakunk egymástól) hazavisszük őket. Ez nyilván már nyáron volt, iskolaidőben ezt lerövidítettük 9-re.

Fél év telt el, amikor megkért arra, hogy írassunk fel neki gyógyszert - hiába állítod, hogy nem történne semmi, valami biztosan lenne -, és még két hónap, amikor megkérdezte, hogy nem aludhatna-e ott.

Nyolc hónap alatt volt alkalmam megismerni a barátját, akivel már két éve együtt vannak, mivel szimpatikus, értelmes srác, akin látszik, hogy a tenyerén hordozza a gyerekem, megengedtem.

Ha ezt ti is végigzongorázzátok, biztos elenged majd, de 15 évesen ne várd, hogy ripsz-ropsz nála aludhatsz!

2012. okt. 18. 22:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!