Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
12 éves lányt pár barátnőjével elengednétek a Viva Cometre?
Figyelt kérdés
Tudom,rossz kategória.De a szórakozáshoz meg ilyenekhez nem ír senki.csak ide.2010. ápr. 20. 23:09
2/18 anonim válasza:
NEM!
Ha szülő vagy, akkor ne tedd, ha meg a 12 éves és el akarsz menni, akkor meg hülye vagy!
Nehogy el menj!
(még akkor se ha bettinek hívnak/hívják barátnődet)
Nem éreznéd jól magad, tele lesz az egész nagyobbakkal...-.-"
3/18 anonim válasza:
hát nemtudom.... attólfügg mennyire komoly a csaj a mai világban teli vannak a discok meg minden kis pisisekkel még 12nél fiatalabbakkal is... ha eztnézzük elengedném... de amúgy sztem ráérne még... 1 próbát lehet megérne hiszen gondolom nagyon elszeretne menni... meglehetne szabni neki pl az időt hogy azért ne 3 nap múlva menjen haza... ha azt betudja tartani mégha maradna tovább is akor ezekután is ellehetne engedni ha nemtartja be vagy esetleg hisztizik h mértkell hazamennie időre akkor szabj csak neki határt.... 12 évesen neakarjon felnőttként viselkedni hiszen nem az...
5/18 anonim válasza:
Ha a barátnő van 18 akkor el. :D
7/18 anonim válasza:
23:23: Ahol a magyar "zeneipar csillagait" díjazzák.
Olyan, mint pl: az EMA, csak jóval kisebb közönséget képes lekötni.
8/18 anonim válasza:
Kizárt dolog, hogy oda elengedjem a 12 éves lányom... Jövőre esetleg. (Hátha addig kinövi. :D )
9/18 anonim válasza:
Szerintem elengedheted, főleg ha odaviszed ill elhozod onnan (Lehet h ő ebbe nem megy bele, de engem pl mindig mindenhova hurcoltak a szüleim és sose zavart)
10/18 anonim válasza:
Agyontapossák a tömegben, és el is veszhet. Felügyelet nélkül semmiképp!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!