Ti elengednétek a 14,5 éves lányotokat a 15 éves barátnőjével, repülővel, Párizsba?
Figyelt kérdés
2012. okt. 21. 12:52
111/123 anonim válasza:
Nyilván akkor is féltékenyek lennénk, ha orrba-szájba megerőszakolnának téged, és mi azt mondjuk, hogy az rossz. :D
Mindenkinek meg van a maga keresztje... Akinek nincs, az ácsol egyet magának. (Juj,de jó mondást találtam ki, Murphy elbújhat a hátam mögött! :D)
112/123 anonim válasza:
de aranyos vagy, nézd meg az Elrabolva című filmet és remélem rájössz, hogy miért nem mehetsz ki a baratnőddel!
113/123 ddnalor válasza:
Kizárt dolog. Még egy felnőtt is eltéved ott aki nem talpra esett. Mindenhova taxival járni meg nagyon drága , na meg ki tudja ki ül a taxiba. Meg szórakozóhelyeken bedrogoznak. Egy estére se engedném el itthon se.
114/123 anonim válasza:
SOHA !!!!!!!!! az meg a másik hogy 18 alatt nem engednek felnőtt nélkül ki
115/123 anonim válasza:
csak akkor, ha a férjed egy ex CIA ügynök
116/123 anonim válasza:
Szerintem ez mindig az adott gyerektől függ. Van akit el lehet van akit nem. Így ismeretlenül nem lehet megmondani.
117/123 anonim válasza:
Nem értem, hogy merülhet fel ez komoly kérdésként.
Csak ketten, felnőtt kíséret nélkül?
100%IG KIZÁRVA!!!
118/123 anonim válasza:
én vagyok a 100. válaszoló.
100% hogy nem engedném meg.
120/123 anonim válasza:
"Miért nem viszitek a szüleiteket is? - Mert a szülőkkel ciki"
Oké, akkor honnan van pénzetek? Senki ne mondja, hogy 2 15 évesnek van annyi saját erőből összegyűjtött pénze, hogy kimenjen Párizsba, vásárolgatni. Több tiszteletet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!