Ti elengednétek a 14,5 éves lányotokat a 15 éves barátnőjével, repülővel, Párizsba?
Nekem anyum még azt se akarja engedni hogy koleszos legyek.. mond ez valamit?
14/l
Nem is kell ide több válasz... Ez egy KAMU kérdés. Ennyire hát h*lye (már bocsánat) emberek nem létezhetnek!
Mert majd te 14 évesen nem hagyod hogy bármi baj történjen veled...
Mondjuk lehet hogy igaz a kérdés... de akkor csak annyit tudok javasolni hogy hanyagold ezeket az ötleteket, menny el csicsikálni, kezdj el tanulni franciául minimum középszinten, szerezz egy kis élettapasztalatot (mert 14 évesen lehetsz te talpraesett, ha nincs semmi élettapasztalatod) aztán gondolkodhatsz rajta hogy esetleg... de ezt is csak sok-sok év múlva.
Csak úgy szólok, Franciaországban feldughatod magadnak az angol tudást, mert utálják az angolokat. Amikor barátnőm kiment Franciaországba a sulival (nem egyedül, hanem felnőtt kísérettel), mesélte, hogy egy árus megkérdezte, honnan származik, ő meg mondta, hogy Magyarország. Erre az árus: "na végre nem rühes angolok!". Úgyhogy ennyit az angolodról.
Más: miből gondolod, hogy ott nem rabolhatnak el, nem erőszakolhatnak meg? A másik meg: ciki szülővel menni, mert nem tudtok ribanckodni idegen pasiknak? Ha ennyire viszket, itthon is meg tudod dugatni magad bárkivel..
Őszintén remélem, hogy KAMU. Ilyen hülye ember nem létezhet..
16/L
1. Szerintem ez tuti hogy kamu kérdés.
2. Ha mégsem: Ha ennyire hülye és naiv vagy menj el nyugodtan, remélem majd ott rájössz hogy kár volt szülők nélkül menni.
De szerintem akkor is kamu ez a kérdés...
Ciki szülőkkel utazni? Hmm,az nem ciki mikor pénzt ad????
Ez az egész csak egy gyerekek fejéből kipattant buta ötlet.És ahogy a kommentjeidet olvastam kérdező,te nagyon gyerek vagy még.
"Vásárolgatni mennétek.Ott lehet rövid ruhákat felvenni,pasizni."
Vásárolgatni itthon is tudsz.-Bár szerintem egy 14 évesnek felesleges a pénzt szórnia.
Rövid ruhák és pasik... Itthon is megteheted,max kis k...ának néznek.Az én szemembe az ilyen lányok nem mások.Mellé jól le is járatják magukat.És hidd el nem sexis vagy ha mini ruhákat veszel fel,hanem nevetséges.
Na jól van...most már biztosan tudom, hogy ribanckodni mentek ki...gratula! :DD 14 évesen te aztán marha "szexi csaj" lehetsz.xD
Az egyik válaszoló
Ciki szülőkkel menni...omg. Én szívesen mennék a szüleimmel Párizsba. Inkább velük, mint a barátnőmmel.
Utolsó előtti válaszoló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!