Ti elengednétek a 14,5 éves lányotokat a 15 éves barátnőjével, repülővel, Párizsba?
Figyelt kérdés
2012. okt. 21. 12:52
31/123 anonim válasza:
Hahaha :DDD Hát már komolyan röhögök rajtatok. xD Nagyon is naival vagytok ha azt hiszitek hogy Párizsban elég az ha tudsz angolul. Én voltam ott és képzeld el: össze teheted a két kezed ha bárki az utcán válaszold neked angolul. Csak annyit akartam megkérdezni egy sráctól hogy merre van a legközelebbi Starbucks és konkrétan levegőnek nézett. Ott nem beszélnek neked angolul mert utálják az angolokat!! Nincs annyi néger? Honnan tudod? Voltál már? Hát akkor azt is elárulom hogy de van!!! Nagyon nem is kevés. Az Eiffel toronynál és az ilyen híresebb helyeken vannak a legtöbben. Rázzák ott az ilyen csörömpölős karikáikat hogy vegyél tőlünk minden szart tök olcsón aztán amikor veszed elő a tárcádat akkor hirtelen felbukkan a másik fickó és már szalad is a kezdetből kivett pénzel. De vannak olyanok is mint már írtam, hogy levágják a válladról a táskát, vagy a táskádnak az alján vágnak egy kis lyukat és már is cseszheted a kis kiruccanásodat. És nem veszed észre ezeket miközben állsz a sorban és mindenki lökdösi a másikat. És hol fogtok aludni? Mert annak hogy egy napra elmentek Párizsba kb. annyi értelme van mint göndör hajat göndöríteni, ergo semmi. És még mindig csak gratulálni tudok a "sok" eszetekhez. ;)
32/123 A kérdező kommentje:
hotelben
2012. okt. 21. 16:43
33/123 anonim válasza:
Ez nem egy Disney film. Amúgy nem a "Csajok Monte Carlo-ból" c. agyhalott film hatására gondoltátok esetleg?:D Siralmas. Amúgy Párizs tele van az egykori Afrikai kolóniák lakóival, ergo örülsz, ha francia emberrel találkozol. Az angoltudást feldughatod magadnak egyből, nem fognak veled angolul szóba állni, németül is csak akkor, ha osztrák vagy(szintén történelmi háttér). Szóval nem, nem engednélek el.
15L
34/123 anonim válasza:
Ha úgyis annyi pénzetek van akkor miért nem viszitek el a szüleiteket is? :)
35/123 anonim válasza:
Egyébként már kezdem azt hinni hogy ez egy totál kamu kérdés. :D
36/123 A kérdező kommentje:
mert a szülőkkel ciki
2012. okt. 21. 16:52
37/123 anonim válasza:
na a válaszodon elég jót rohogtem :D konyorgom hát ennyire gyerekesek vagytok? ez már nekem fáj. foleg az ok amiért mennétek :D inkább vegyetek egy barbibabát és azzal játszatok,már mert még kb olyanok vagytok,mint egy 8 éves. :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDddddddd
38/123 anonim válasza:
Szülőkkel ciki. Hogy én erre miért is nem gondoltam? Totál igazad van. ;)
Na menjél inkább csicsikálni. :DD
39/123 A kérdező kommentje:
azért ciki mert nem lehet pasizni rövid ruhákba járni szexi csajként viselkednii
2012. okt. 21. 17:57
40/123 anonim válasza:
Na, legalább most már megnyugodtam hogy tényleg kamu. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!