Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ti elengednétek a 14,5 éves...

Ti elengednétek a 14,5 éves lányotokat a 15 éves barátnőjével, repülővel, Párizsba?

Figyelt kérdés
2012. okt. 21. 12:52
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
 121/123 anonim válasza:
Láttad/láttátok a Taken című filmet? Ha nem, ajánlom figyelmetekbe ;) pont ilyenről szól.(Ha valaki írta volna, bocs, nem olvastam el a kommenteket.)
2012. okt. 29. 09:21
 122/123 anonim ***** válasza:
91%

xD Hát ez kész! Feldobta ez a mai napomat!!!

Ilyen kamu hülyeséget, de amúgy vagy olyan hülye,hogy a kérdést még komolyan is gondolnád.

Nézem nézem és ez a benyomásom::

˝De mi talpraesettek vagyunk és elővigyázatosak.Nem vagyunk egy kicsit sem naívak.˝

- Ja persze! Pedomaci jön veletek szembe,elakar vinni te pedig belemondod a képébe: Bocsika , engem nem viszel el,mert nem vagyok naív!!!

˝azért ciki mert nem lehet pasizni rövid ruhákba járni szexi csajként viselkednii˝

- Jó kis előadásmód. Legalább valami okosabbat találtatok volna ki és akk nem feltételezni az ember,hogy csak unaloműzésből vagytok itt.

¨Anyáék elengedtek, a héten vesszük meg a jegyeket,és ti itt mind féltékenyek vagytok azért mondtok ilyeneket.Viszünk önvédelmi gáz spray-t és nem lesz semmi bajunk,a tekken meg csak egy ócska film.¨

-Épeszű ember nem vesz be ilyet.

Ezt buktátok, de legalább megnevettettétek az embert xD

15\l

2012. nov. 2. 15:13
 123/123 anonim válasza:
89%
bmeg...kb 3 éve pár kissrác (15-16 évesek) kimentek londonba egy hétvégére.. ne mi lett a vége? asszem 4-en voltak és abból kettő fejét szétrúgták egy discoban és azóta az egyik értelmi fogyatékkal él...az egyik pedig (akinek nem verték szét a fejét) sokkot kapott és azóta pszichiáter kezeli... hülyék vagytok...Jó utat!!! -.-'
2012. nov. 4. 21:40
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!