Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 16 éves fiam a minap elmondta...

16 éves fiam a minap elmondta nekem, hogy úgy gondolja önmagáról, hogy homoszexuális és egy nála csaknem 10 évvel idősebb férfival találkozgat. Most mit tegyek?

Figyelt kérdés

Nagyon elkeserítő szerintem a helyzet, napok óta csak sírok, ha épp nem lát senki. A fiamnak azt mondtam, hogy nem találkozhat azzal a férfival és amíg itthon lakik, felejtse el ezt a homoszexuális dolgot. Most gyakorlatilag alig beszélünk.

Férjemnek el sem mertem mondani a dolgot, de látja, hogy valami aggaszt.

Mit csináljak most? Nem akarom, hogy a fiam gyűlöljön, de azt sem, hogy férfiakkal bújjon ágyba.

2012. okt. 7. 13:48
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/90 anonim ***** válasza:
75%

Ez a kib*szott nagy probléma, hogy a demokrácia keresztény alapokon nyugszik...

Nem a liberalizmus.

2012. okt. 19. 19:27
 82/90 anonim ***** válasza:
74%

Keresztény erkölcs a lófszt :D

Attól, hogy a szocializmusból ránk maradtak idős vallásos nénik bácsik nem leszünk keresztények...

2012. okt. 19. 20:41
 83/90 A kérdező kommentje:

Nem állt szándékomban, hogy ez a kérdés ideológiai vitává alakuljon a homoszexualitásról. Tény, hogy nekem is volt, illetve mind a mai napig van ellenszenvem a melegséggel szemben. De azt is látom, hogy a fiam, akit mindennél jobban szeretek, védtem, óvtam mindentől, saját elmondása szerint most érzi, hogy tartozik valakihez, szerethet valakit. És rettentően fáj, hogy egy férfihez fűzik ezek az érzelmes szálak. De ha így alakult, nem fogom ellökni magamtól.

Megbeszéltük, hogy az apjának egyelőre nem mondjuk el. Abba is belementem, hogy hétvégente találkozhat a párjával, ha nem romlik a tanulmányi eredménye (szerencsére nagyon jó tanuló).

2012. okt. 19. 20:42
 84/90 anonim ***** válasza:
6%

A mai társadalmi problémák mind a liberalizmus és az individualizmus miatt vannak. A népességcsökkenés, sok válás, züllött fiatalság. A kommunizmus kiirtotta a magyar középosztályt, kiüldözte vagy legyilkolta a haza legjobbjait '45 után. A rendszerváltás után nem történt meg a várt rehabilitáció ehelyett megjelent a neoliberalizmus. Mit is akarnak ők igazán? Egy olyan Európát ahol majd a fehér őslakosság helyett a népesség feketékből, muszlimokból és ezek keverékeiből fog állni. Itt jönnek képbe a melegek: a muszlim országokban és a feketéknél se elfogadott a melegség ezért úgy szaporodnak mint a nyulak. Sikerült elérniük hogy a melegeket elfogadták és ennek az lett az eredménye hogy a fehér lakosság nem tartja a lépést a bevándorlókkal. Amely nemzetnél a népesség folyamatosan fogy az a nemzet pusztulásra van ítélve. Lehet itt jönni azzal hogy a Föld népessége nő de hol? Mit adtak az emberiségnek a feketék és az egyéb ma rohamosan növekvő népcsoportok? Nem kedvelem az angolokat, se a franciákat de mégis elismerem azt amit adtak az emberiségnek. Ha elpusztul az európai civilizáció az nem a feketék és az egyéb bevándorlók hibája lesz hanem azoké akik ezt hagyták a MIÉNK. Ők nagyon jól csinálják a dolgukat a saját szemszögükből. Előbb utóbb a fehér lakosság nem fog tűrni de akkor már késő lesz. Kiknek az érdeke Európa megosztása, kik akarnak folyton uralkodni az emberek fölött na vajon kik?

Na mindegy szóval a melegség társadalmilag és biológiailag sem hasznos dolog. A másik dolog meg az undor ami egy normális reakció a melegségre. Mindenki döntse el maga hogy vajon melyik a helyes út.

2012. okt. 19. 20:47
 85/90 A kérdező kommentje:

Kedves 37%-os válaszoló!

Nagyon érdekes az okfejtésed az európai társadalmak csökkenő népességéről, azonban nem hiszem, hogy a lakosságszám csökkenésének hátterében a homoszexualitás állna.

De gondolj bele a helyzetembe! Te mit tennél, ha a gyereked egyik nap azzal állna elő, hogy a saját neméhez vonzódik? Kitagadnád?! Szerintem férfi vagy, így nem tudhatod, hogy az anyai szeretet határtalan. És nekem is megvan a magam véleménye a homoszexualitásról, de igyekszem nem belegondolni, hogy mit csinálnak a hálószobában, úgy ahogy én sem mások előtt élem a magánéletem. Szóval nem kell a melegséget ennyire negatívan megítélni, hiszen a Te környezetedben is bárki lehet ilyen. A fiamról soha nem gondoltam volna és mégis homoszexuális.

2012. okt. 19. 21:00
 86/90 anonim ***** válasza:
100%

37%-os...

szerintem csak magadat járatod le idiotizmusoddal:

"A szexualitás nem egy mutáció minden élőlényben meg kell lennie a fajfenntartás ösztönének."

meg kell lennie? na ne mondd... kapaszkodj meg, nincs meg minden élőlényben. beleértve a muslicákon át a zsiráfokon át a pingvineken keresztül az emberig bezárólag. kicsit tájékozódj mielőtt idejössz az ideológiai szarságaiddal. az undorod meg a te privát ügyed. itt most tényekről van szó, nem a te személyes ízlésedről. nem fogok neked kiselőadást tartani a homoszexualitásról, ha annyira érdekelne már utánanéztél volna, és megtudhattad volna azt is, biológiailag és társadalmilag miért hasznos (igen, jól olvasod, hasznos) a homoszexualitás, és úgy általában a diverzió.

2012. okt. 19. 21:59
 87/90 Béla211 ***** válasza:
100%

37 % szerinted mért van az , hogy Iránban is vannak homoszexuálisok pedig ott halállal büntetik. Nem is rég volt ,hogy két Fiattal fiút emiatt felakasztatok ,mert kiderült róluk ,hogy melegek.Inkább a megnövekedett igények miatt van kevesebb gyerek.Mint miattunk...

Neked már van gyermeked?

2012. okt. 20. 04:52
 88/90 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, írta-e már valaki, de Nati írt egy könyvet erről.

Szenteh Natália

És ha a te gyereked lenne homoszexuális? - (Beszélgetések tabuk nélkül)

Keress rá a neten, ha valamiben problémád van, keress meg, szívesen segítek.

F/42

2012. okt. 30. 01:33
 89/90 anonim ***** válasza:

A 37%os okfejtése szerint,a melegeknek is szaporodniuk kellene,meg ellenkező neművel élni.

Az nem baj neki,hogy diszfunkcionális így az egész család:D

De a lényeg,hogy többen vagyunk:DD

Pfff:D

2014. jan. 7. 09:02
 90/90 anonim ***** válasza:

Ha a fehér ember,meg ahogy te itt csoportosítod az embereket nem képes elfogadni semmit,akkor meg is érett a pusztulásra.

Minek éljenek az emberek egy kényszer rendszerben,ez élet?

Nem minden emberben van meg a szaporodási vágy,még a heterókban sem mindnél.

Ennek valszeg okai vannak.

Viszont minden ember szeretne boldog lenni,harmóniában élni,ez mindenkinek vágya.Kinek mit jelent ez,az mindenkinél más.

Szerintem ez az élet értelme,nem az,hogy szaporodjunk,mert minek olyan világban élni,ahol nem élhetsz a vágyaidnak?

Sok depressziós droid világa lenne.

Az emberiség minden küzdeni fog az igazságtalanság ellen.

Az a baj,hogy a Földön vannak olyan részek,ahol a középkor,ókor szintjén élnek.Inkább fel kellene zárkóztatni azokat az embereket,népcsoportokat,akiknek a vallás még nem mosta szét az agyát...

2014. jan. 7. 09:07
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!