16 éves fiam a minap elmondta nekem, hogy úgy gondolja önmagáról, hogy homoszexuális és egy nála csaknem 10 évvel idősebb férfival találkozgat. Most mit tegyek?
Nagyon elkeserítő szerintem a helyzet, napok óta csak sírok, ha épp nem lát senki. A fiamnak azt mondtam, hogy nem találkozhat azzal a férfival és amíg itthon lakik, felejtse el ezt a homoszexuális dolgot. Most gyakorlatilag alig beszélünk.
Férjemnek el sem mertem mondani a dolgot, de látja, hogy valami aggaszt.
Mit csináljak most? Nem akarom, hogy a fiam gyűlöljön, de azt sem, hogy férfiakkal bújjon ágyba.
Tudtad, hogy a fekete színű macska is valójában egy mutáció? Fessük őket fehérre?
Itt kérlek nem a tudomány igazáról-tévedéséről van szó, hanem szimplán a toleranciáról. Én se csipázom, ha valaki a pofámba tolja a szexualitását, legyen az homo vagy hetero, de nem kezdem el gyakorlatilag korcsnak hívni.
akkor csak szólok neked, kedves <37% -os, hogy régen hitték sokan azt, hogy a homoszexualitás betegség. és ma már egyre kevesebben. te mész visszafele az időben, nem mi.
vagyis a hasonlatod így lenne helyes: régen sokan azt hitték, hogy a Föld az egyetlen bolygó (= a homoszexualitás betegség, gyógyítani kell, mert a homoszexualitás igazi), de ma már tudjuk, hogy sok bolygó létezik, a tudománynak hála (= a homoszexualitást törölték a betegségek listájáról, a tudománynak hála, ma már tudjuk, hogy a egy a szexualitás sok fajtája közül.)
összegezve: te hiszed még mindig azt, hogy csak a Föld az egyetlen bolygó.
"Nincs semmilyen biológiai elmélet a melegségre."
Mondod ezt úgy, hogy fogalmad sincs a biológiáról. Van. Nézz utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!