16 éves fiam a minap elmondta nekem, hogy úgy gondolja önmagáról, hogy homoszexuális és egy nála csaknem 10 évvel idősebb férfival találkozgat. Most mit tegyek?
Nagyon elkeserítő szerintem a helyzet, napok óta csak sírok, ha épp nem lát senki. A fiamnak azt mondtam, hogy nem találkozhat azzal a férfival és amíg itthon lakik, felejtse el ezt a homoszexuális dolgot. Most gyakorlatilag alig beszélünk.
Férjemnek el sem mertem mondani a dolgot, de látja, hogy valami aggaszt.
Mit csináljak most? Nem akarom, hogy a fiam gyűlöljön, de azt sem, hogy férfiakkal bújjon ágyba.
"mivel állandó szégyenérzetem lesz, ha ez kiderül. "
látod, megint magadra gondolsz..
Kedves Kérdező: ha 16 éves lányod lenne és egy 26 éves férfival találkozgatna, akkor ővele szívesen találkoznál? A lányt éppen úgy ágyba viszi a férfi.
Nem, nem bántani akarlak, ne érts félre, kérlek. Engem lányos anyaként éppen úgy megijesztene, ha tíz évvel idősebb pasija van, hisz tudom, hogy az ágyba viszi. Magadon kell erőt venned, és el kell ezt a szituációt fogadnod, fogd úgy fel, mintha a barátnőjét vinné fel bemutatni. Tudod, a félelmeket úgy lehet leküzdeni, ha szembenézünk velük.
" Engem lányos anyaként éppen úgy megijesztene, ha tíz évvel idősebb pasija van"
És ha 10 évvel idősebb nője lenne a 16 éves tinilányodnak?
"felejtse el ezt a homoszexuális dolgot"
Pfffffffffffffffffffffffffffffffff. Szerencsétlen gyerek.
45-ösnek:
Te testesíted meg a sztereotíp homofóbot, aki felcseréli az ok-okozati viszonyokat az érveiben.
Vadbarom marha.
Nem olvastam el a rengeteg hozzászólást, de tudnod kell, hogy a homoszexualitás nem döntés kérdése. Ha ő így született ezen soha nem tud változtatni. Okos szülőként, bármennyire is fáj, és kell fogadnod. Nagyon nehéz sors ez, sokan elfordulnak a melegektől. A szüleire ilyen helyzetben számítania kell. Nagyon jó lehet a kapcsolatotok, ha ezt a dolgot megosztotta veled.
Az én rokonságomban is van homoszexuális férfi, őt az apja kitagadta, elüldözte, ezt sokkal nagyobb csapásként élte meg mint a homoszexualitást. Azóta párja van akit szeret és aki szereti, az apjával évek óta nem tart kapcsolatot. A párja szülei viszont elfogadták és szeretik. Ma már őket tekinti családjának.
Arra azonban figyelj, kérdezd ki a fiadat ki ez a férfi, hiszen a fiad még nagyon fiatal, könnyen gátlástalan emberek hálójába is kerülhet, vagy kerülhetett.
45-ös: "De miért is kellene tudni azt elfojtani ami be van programozva minden élőlénybe ez pedig a szaporodás. "
a homoszexualitás is ugyanúgy programozva van, mint a heteroszexualitás. mind2 dolog ugyanúgy szexualitás, csak a tárgya eltérő. eddig olvastam, ha már elején marhaságokat írsz, valszeg a továbbiakban is. attól, h sokat írsz, még nem okosat.
45-ös:
ja még az utolsó bekezdés elkapta a figyelmemet:
"két szép nő együtt szép látvány de mégse tartom normálisnak a leszbikusságot bár a nőknél ez nem olyan nagy gond mert nem ők felelősek a szaporodásért. "
hát ehhez nem kell komment :D újabban 2 férfinak is lehet gyereke? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!