16 éves fiam a minap elmondta nekem, hogy úgy gondolja
önmagáról, hogy homoszexuális és egy nála csaknem 10
évvel idősebb férfival találkozgat. Most mit tegyek?
Figyelt kérdés
Nagyon elkeserítő szerintem a helyzet, napok óta csak sírok, ha épp nem lát senki. A fiamnak azt mondtam, hogy nem találkozhat azzal a férfival és amíg itthon lakik, felejtse el ezt a homoszexuális dolgot. Most gyakorlatilag alig beszélünk.
Férjemnek el sem mertem mondani a dolgot, de látja, hogy valami aggaszt.
Mit csináljak most? Nem akarom, hogy a fiam gyűlöljön, de azt sem, hogy férfiakkal bújjon ágyba.
Nagyon örülök, hogy pozitív élményeket szereztél tegnap.
Büszke lehetsz Magadra, hogy átlépve a saját fenntartásaidon, a fiad életét, az iránta érzett szereteted szem előtt tartva belementél a találkozásba. :)
Akkor most már csak a férjed hasonló irányba való terelését kell átgondolnod.
Még egyszer gratulálok a bátorságodhoz!
2012. okt. 12. 06:35
62/90 anonim válasza:
látod, megmondtam, h pozitívan fogsz csalódni :P
2012. okt. 12. 10:21
63/90 anonim válasza:
Szerintem akármien nehéz helyzetben is vagy nem tehetsz semmit. és el kell fogadnod hogy ez így van! szerinted a fiad önkéntesen döntött így?most ő van a legnehezebb helyzetben.támogatnod kell bármien nehéz is.
2012. okt. 12. 19:53
64/90 anonim válasza:
Én csak azt nem értem, miért nem választ magának egy korabéli férfit, mondjuk egy 23 vagy 24 évest...
Ez szinte liliomtiprás.
2012. okt. 12. 22:56
65/90 anonim válasza:
Nézni kell a Jò oldalát egy idősebb férfinak van tapasztalata de amúgy sztem nem fog ez sokáig tartani.
2012. okt. 12. 23:08
66/90 anonim válasza:
Tanuld meg őt elfogadni, mielőbb, mindkettőtök érdekében.
Szia! Szerintem semmi okod a sírásra,nem történt tragédia,nem halt meg senki. A fiad egészséges és most mindennél nagyobb szüksége van egy szerető,elfogadó anyára. Azzal,hogy elmondta neked,hogy homoszexuális nagy kockázatot vállalt,a bizalmába avatott. Ne játszd el a bizalmát,támogatnod kell! Mégis kitől várja el,hogy elfogadja olyannak amilyen,bármi történjék ha nem a saját édesanyjától? Gondolj vissza,a közös emlékeitekre,ő még mindig a fiad. A szexuális orientációja SEMMIT sem változtat a szereteten ami összeköt titeket. Ne várd tőle,hogy megtagadja önmagát. Ha valóban meleg akkor maximum elnyomni tudja magában,de elfelejteni soha.Beszélj vele!!! Ne hagyd,hogy eltávolodjatok egymástól.Abban megértelek,hogy 10 év elég nagy körkülönbség. De azt nem tudod megtiltani neki,hogy meleg legyen... ne hagyd magára.
2012. okt. 14. 13:33
68/90 anonim válasza:
07:16 Biztos vagyok benne, hogy jót beszélgetett volna a gyerek a qrva nénivel. :)
És érdekes módon én nem gondoltam bele, mit csinálnak a hálószobában, mert az az ő dolguk. Téged miért foglalkoztat ennyire a téma?
2012. okt. 18. 08:11
69/90 anonim válasza:
ma 07:16
neked egész biztosan nincs gyereked, de remélem nem is lesz. az ő érdekében.
2012. okt. 18. 10:56
70/90 anonim válasza:
Ez nem a gyerek ellen van. Hanem épp hogy mellette. Már ott tart a tudomány hogy ha az agy bizonyos területeit ingereljük akkor képesek vagyunk irányítani egy adott dolgot. A jövőben képesek lehetünk bárkit szerelembe ejteni ezáltal. Így sikerülhet a melegek kigyógyítása. De biztos vagyok benne hogy van egyszerűbb módszer csak a fanatikus meleg rajongók nem képesek felfogni hogy a homoszexualitás nem normális.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!