Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 16 éves fiam a minap elmondta...

16 éves fiam a minap elmondta nekem, hogy úgy gondolja önmagáról, hogy homoszexuális és egy nála csaknem 10 évvel idősebb férfival találkozgat. Most mit tegyek?

Figyelt kérdés

Nagyon elkeserítő szerintem a helyzet, napok óta csak sírok, ha épp nem lát senki. A fiamnak azt mondtam, hogy nem találkozhat azzal a férfival és amíg itthon lakik, felejtse el ezt a homoszexuális dolgot. Most gyakorlatilag alig beszélünk.

Férjemnek el sem mertem mondani a dolgot, de látja, hogy valami aggaszt.

Mit csináljak most? Nem akarom, hogy a fiam gyűlöljön, de azt sem, hogy férfiakkal bújjon ágyba.

2012. okt. 7. 13:48
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/90 anonim ***** válasza:
97%

kedves Anyuka!

miután a fiad a legmélyebb bizalommal, és a megértés reményével fordult hozzád, sikeresen hátbatámadtad. önző vagy, mert bármilyen nehéz is neked, elfelejted, hogy neki még nehezebb. a lehető legrosszabbul reagáltál. mi a rosseb az, hogy "felejtse el a homoszexuális dolgot"??? hát normális maga? hogy felejtheti el az ember saját személyiségét? ezzel a fiad puszta létét kérdőjelezed meg, javaslom zárj el otthon minden éles tárgyat és gyógyszert, kötelet biztos helyre. aztán konzultálj pszichológussal, hogy fel tudd ezt dolgozni.

kedves Anyuka, mivel van fiad, feltételezem voltál szerelmes. kérlek emlékezz vissza, mit éreztél, mikor először szerelembe estél. mit éreztél volna, ha akkor azt mondják a szűleid, na felejtsd el ezt a heteroszexuális dolgot.

2012. okt. 8. 10:43
 32/90 anonim ***** válasza:
11%

A homoszexualitás ebben a történetben csak a kisebbik baj. A nagyobb baj az, hogy egy 24 éves férfi molesztál egy bőven kiskorú fiút. Egy 24 éves férfinak a szex magától értetődő dolog, egy 16 éves tinifiú viszont még csak ismerkedik a szexualitással.

Mindezt én emiatt tartom elsősorban károsnak. Az pedig, hogy ráadásul egy deviáns mintát kap idejekorán a fiad, tetézi a bajt.

2012. okt. 8. 13:16
 33/90 anonim ***** válasza:
96%
Ne legyél ellenséges a fiaddal , ha tiltod és veszekszel vele akkor csak meg utáltatod magad vele , tudom rossz ezt olvasni de ez az igazság ! Legyél belátóbb , tudom nehéz el fogadni és óvod de ez nem is baj mert sok a kihasználós ember , ismerd meg a barátját és utánna döntsd el hogy mit és smint ! Gond old ugy mint ha egy lánnyal lenne jóban mert neki azaz nekünk bi/melegeknek ez a természetes !
2012. okt. 8. 13:30
 34/90 anonim válasza:
96%
Kedves Anyuka! Jobb ha elfogadja, ha nem szoc. otthonban szeretné nyugdíjas éveit tölteni, meg gondolom örülne ha a fia felnőtt korában is legalább hetente Önre níissa az ajtót! Ezen is érdemes elgondolkozni! Úgy bánjon vele, ahogy Ön is elvárná!
2012. okt. 8. 14:17
 35/90 anonim ***** válasza:
100%
Hát a tíz év korkülönbség tényleg erős szerintem egy kicsit, de azt hogy homoszexuális nem így kéne kezelni. Miért nem abba gondolsz bele, hogy mennyire meg bízik benned ha ezt elmerte neked mondani. Próbáld elfogadni hogy ő ilyen, ezzel tennéd a legkönnyebbé az életét. Mellesleg ajánlom neked az Imák Bobbyért c. filmet.
2012. okt. 8. 16:45
 36/90 anonim ***** válasza:
100%

"A homoszexualitás ebben a történetben csak a kisebbik baj. A nagyobb baj az, hogy egy 24 éves férfi molesztál egy bőven kiskorú fiút. Egy 24 éves férfinak a szex magától értetődő dolog, egy 16 éves tinifiú viszont még csak ismerkedik a szexualitással.

Mindezt én emiatt tartom elsősorban károsnak. Az pedig, hogy ráadásul egy deviáns mintát kap idejekorán a fiad, tetézi a bajt."

Egy 16 éves már tudhatja h meleg. Ha nem vonzaná őket a pasik akkor nem szexelne pasikkal.

Nekem is sokkal fiatalabb a párom és mégsem használom ki hanem nagyon szeretem.

Csak rosszab lesz ha eltiltják a szerelmétől.

2012. okt. 8. 16:46
 37/90 A kérdező kommentje:

Köszömöm a válaszokat, nagyon elgondolkodtatóak! A többség véleménye, ha jól értem, hogy a fiam irányultsága már nem fog változni és valahogy el kell ezt fogadnunk. Bár én erre nem érzem magam felkészültnek, mivel állandó szégyenérzetem lesz, ha ez kiderül.

Mindenesetre a fiam ma azt kérdezte, hogy "Anya, most gyűlölsz engem?". Erre természetesen, azt mondtam, hogy nem gyűlölöm, csak ezt az egészet nem tudom elfogadni. Azt is kérte, hogy találkozzak azzal a férfival, akit ő a szerelmének mond. Azt mondtam, hogy átgondolom a dolgot. Nem tudom mi értelme lenne, hogy tudnék egyáltalán annak a férfinak a szemébe nézni, aki kitudja miket csinál az ágyban a fiammal?

2012. okt. 8. 21:50
 38/90 anonim ***** válasza:
100%

Ha lányod lenne, akkor hogy tudnál annak a férfinak a szemébe nézni?

Mellesleg jobb, ha elfogadod. Lehet, hogy később rádöbben, hogy biszexuális, lehet, hogy teljesen homoszexuális. Ő csak így lehet boldog, és ha nem akarod elüldözni magadtól, fogadd el.

2012. okt. 8. 22:43
 39/90 anonim ***** válasza:
79%

Azt mondom találkozz vele. Legalább megnyugszol, hogy a párja rendes és vigyáz rá.

Meg hátha megtud téged győzni h ő már x éve rájött, hogy meleg és nem változott semmi. Meghogy jobb elfogadni mint elnyomni.

Khm igen ha lányod lenne az is szexelne a pasijával. Az egy dolog, hogy ők két fiú, heteroknál is van anális meg orális szex.

Nah meg nincs közöd a szexuális életéhez.

Az apjával meg majd beszélj ha a gyereked is elakarja neki mondani.

2012. okt. 8. 23:21
 40/90 Béla211 ***** válasza:
100%
Szerintem inkább várjatok egy picit a találkozással míg megemészted egy kicsit a dolgot. Mert ha rögtön találkozol a párjával csak a szálkát fogod keresni benne ,hogy mi nem felel meg neked a párjában. amúgy meg gondolt át ,hogy a fiad mennyire megbízhat benned és szerethet ha ezt elmondta és őszinte volt veled és nem titkolózott évekig. Ezt szerintem becsüld meg ,mert ha megteszed akkor hozzád fordulni elsőnek, ha bármi gondja lesz. Ha nem akkor szépen lassan eltávolodtok egy mástól.
2012. okt. 9. 04:08
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!