16 éves fiam a minap elmondta nekem, hogy úgy gondolja önmagáról, hogy homoszexuális és egy nála csaknem 10 évvel idősebb férfival találkozgat. Most mit tegyek?
Nagyon elkeserítő szerintem a helyzet, napok óta csak sírok, ha épp nem lát senki. A fiamnak azt mondtam, hogy nem találkozhat azzal a férfival és amíg itthon lakik, felejtse el ezt a homoszexuális dolgot. Most gyakorlatilag alig beszélünk.
Férjemnek el sem mertem mondani a dolgot, de látja, hogy valami aggaszt.
Mit csináljak most? Nem akarom, hogy a fiam gyűlöljön, de azt sem, hogy férfiakkal bújjon ágyba.
kedves Anyuka!
miután a fiad a legmélyebb bizalommal, és a megértés reményével fordult hozzád, sikeresen hátbatámadtad. önző vagy, mert bármilyen nehéz is neked, elfelejted, hogy neki még nehezebb. a lehető legrosszabbul reagáltál. mi a rosseb az, hogy "felejtse el a homoszexuális dolgot"??? hát normális maga? hogy felejtheti el az ember saját személyiségét? ezzel a fiad puszta létét kérdőjelezed meg, javaslom zárj el otthon minden éles tárgyat és gyógyszert, kötelet biztos helyre. aztán konzultálj pszichológussal, hogy fel tudd ezt dolgozni.
kedves Anyuka, mivel van fiad, feltételezem voltál szerelmes. kérlek emlékezz vissza, mit éreztél, mikor először szerelembe estél. mit éreztél volna, ha akkor azt mondják a szűleid, na felejtsd el ezt a heteroszexuális dolgot.
A homoszexualitás ebben a történetben csak a kisebbik baj. A nagyobb baj az, hogy egy 24 éves férfi molesztál egy bőven kiskorú fiút. Egy 24 éves férfinak a szex magától értetődő dolog, egy 16 éves tinifiú viszont még csak ismerkedik a szexualitással.
Mindezt én emiatt tartom elsősorban károsnak. Az pedig, hogy ráadásul egy deviáns mintát kap idejekorán a fiad, tetézi a bajt.
"A homoszexualitás ebben a történetben csak a kisebbik baj. A nagyobb baj az, hogy egy 24 éves férfi molesztál egy bőven kiskorú fiút. Egy 24 éves férfinak a szex magától értetődő dolog, egy 16 éves tinifiú viszont még csak ismerkedik a szexualitással.
Mindezt én emiatt tartom elsősorban károsnak. Az pedig, hogy ráadásul egy deviáns mintát kap idejekorán a fiad, tetézi a bajt."
Egy 16 éves már tudhatja h meleg. Ha nem vonzaná őket a pasik akkor nem szexelne pasikkal.
Nekem is sokkal fiatalabb a párom és mégsem használom ki hanem nagyon szeretem.
Csak rosszab lesz ha eltiltják a szerelmétől.
Köszömöm a válaszokat, nagyon elgondolkodtatóak! A többség véleménye, ha jól értem, hogy a fiam irányultsága már nem fog változni és valahogy el kell ezt fogadnunk. Bár én erre nem érzem magam felkészültnek, mivel állandó szégyenérzetem lesz, ha ez kiderül.
Mindenesetre a fiam ma azt kérdezte, hogy "Anya, most gyűlölsz engem?". Erre természetesen, azt mondtam, hogy nem gyűlölöm, csak ezt az egészet nem tudom elfogadni. Azt is kérte, hogy találkozzak azzal a férfival, akit ő a szerelmének mond. Azt mondtam, hogy átgondolom a dolgot. Nem tudom mi értelme lenne, hogy tudnék egyáltalán annak a férfinak a szemébe nézni, aki kitudja miket csinál az ágyban a fiammal?
Ha lányod lenne, akkor hogy tudnál annak a férfinak a szemébe nézni?
Mellesleg jobb, ha elfogadod. Lehet, hogy később rádöbben, hogy biszexuális, lehet, hogy teljesen homoszexuális. Ő csak így lehet boldog, és ha nem akarod elüldözni magadtól, fogadd el.
Azt mondom találkozz vele. Legalább megnyugszol, hogy a párja rendes és vigyáz rá.
Meg hátha megtud téged győzni h ő már x éve rájött, hogy meleg és nem változott semmi. Meghogy jobb elfogadni mint elnyomni.
Khm igen ha lányod lenne az is szexelne a pasijával. Az egy dolog, hogy ők két fiú, heteroknál is van anális meg orális szex.
Nah meg nincs közöd a szexuális életéhez.
Az apjával meg majd beszélj ha a gyereked is elakarja neki mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!